«Ευτυχώς ήρθαν οι Αλβανοί να μας μάθουν»: Για ρατσιστικό σχόλιο κατηγορείται αντιδήμαρχος του Θέρμου

Ενα υποτιμητικό σχόλιο από αντιδήμαρχο σε βάρος δημότισσας του Θέρμου που έλκει την καταγωγή της από την Αλβανία, ήταν αρκετό να προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας της γυναίκας, που κατηγορεί τον κ. Αποστόλη Σπυρόπουλο για «απαράδεκτη και ρατσιστική συμπεριφορά».
Το περιστατικό σημειώθηκε σε έναν δημόσιο διάλογο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου η κ. Δάφνη Σουλκούκε κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο πως δεν γνώριζε ποιος φορέας εκδίδει μια άδεια, με τον αντιδήμαρχο να απαντά: «ευτυχώς που ήρθαν οι Αλβανοί να μας μάθουν».
«Άραγε οι άνθρωποι διαχωρίζονται ανάλογα με την χώρα προέλευσης τους,οι κοινωνίες δεν θέλουν όλους τους ανθρώπους, άραγε οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβραβεύουν τέτοιες συμπεριφορές;», ρωτά ο σύζυγος της κ. Σουλκούκε, Β. Λοΐζος, που ζητά την καταδίκη της συμπριφοράς αυτής απο την δημοτικλή αρχή του Σπύρου Κωνστανταρα.
Αναλυτικά η καταγγελία της οικογένειας του Βασιλείου Λοϊζου
«Είμαστε μια 5μελής οικογένεια που μένουμε στο όμορφο και ιστορικό χωριό της Ανάληψης Τριχωνίδας του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.
Η σύζυγός μου έλκει την καταγωγή της από την Αλβανία με σπουδαίες αναφορές όπως έχει βαπτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη,έχει τελειώσει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και έχει έντονη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, ο μεγάλος μας γιος υπηρετεί ως Αρχιλοχίας σε μονάδα του Ελληνικού Στρατού στην Σαμοθράκη,η δεύτερη μας κόρη είναι παντρεμένη με ένα παιδάκι και η μικρή μας πάει Α’ Λυκείου.
Με την παρούσα λοιπόν σας κάνουμε γνωστή την απαράδεκτη,ρατσιστική και άσχημη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Δημάρχου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Αποστόλη Σπυρόπουλου που δημόσια σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης σε δημόσια ανάρτηση σε απάντηση σε σχόλιο της συζύγου μου ανέφερε χαρακτηριστικά “ευτυχώς ήρθαν οι Αλβανοί να μας μάθουν” κάτι που αποτελεί μέγα ολισθημα και προσβολή της καταγωγής όλων αυτών των ανθρώπων, προσβολής της οικογένειάς μας και της προσωπικότητας της συζύγου και μητέρας των παιδιών μου αλλά και προσβολής του ρόλου και του χαρακτήρα ενός θεσμικά παράγοντα ενός τόπου, την στιγμή που έγινε δημόσια και επώνυμα.
Άραγε οι άνθρωποι διαχωρίζονται ανάλογα με την χώρα προέλευσης τους,οι κοινωνίες δεν θέλουν όλους τους ανθρώπους, άραγε οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβραβεύουν τέτοιες συμπεριφορές;
Τελικά μήπως αυτές οι συμπεριφορές που πηγάζουν από πολιτικές επάρσεις του εγώ και αναδεικνύουν ρατσιστικές τάσεις πρέπει να καταδικαστούν από όλους μας;Μήπως δημιουργούν αρνητικά πρότυπα;
Η αντιπολίτευση εκφράστηκε το ίδιο περιμένουμε και από την Δημοτική Αρχή ενώ ο εκπαιδευτικός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Νίκος Κωστακοπουλος διδάσκει ή όχι σε παιδιά με καταγωγή από την Αλβανία;»
Ο επίμαχος διάλογος στο facebook:












Αντωνάκη πες αλεύρι…ο Χότζας σε γυρεύει.ΥΓ.ρε μήπως ήσουνα δεσμοφύλακας στα Γκουλάγκ της Αλβανίας;πες το δεν είναι κακό κανείς δεν είναι τέλειος.
ΟΧΙ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΜΑΙ…
Φανταστείτε πόσο φοβισμένοι ήταν οι Αλβανοί που μας αναφέρει ο κόκκινος κατσαπλιας οπαδός του Χότζα Αντώνης που ακόμα και μετά από χρόνια φοβόντουσαν να πουν κάτι εναντίον του δικτάτορα Χότζα.ειχε περάσει πλέον στο DNA τους ο φόβος.
ΜΠΑΡΜΠΑ – ΤΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΗ…ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ…
“ΑΝΤΏΝΗΣ”ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΆΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΏ ΣΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΑ ΤΟΥ.
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι…
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ;
ΟΤΑΝ Ο (ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ) ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ (1996) ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ & ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…
Μέσα σε μερικά λεπτά, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον μεγαλοδημοσιογράφο Χατζηνικολάου ο προερχόμενος από το ανδρεοπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ Χρ.Σαρτζετάκης -ανώτατος δικαστικός εν συντάξει και διατελέσας Πρόεδρος Δημοκρατίας από το 1985 μέχρι το 1990- αποδόμησε όλη την προπαγάνδα τού συστήματος περί δήθεν “απάνθρωπου” και “φασιστικού” εθνικισμού.
“Ο εθνικισμός“, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Σαρτζετάκης απέναντι σε έναν ανήμπορο να επιχειρηματολογήσει Χατζηνικολάου, “προέρχεται από την λέξη έθνος και είναι η έμπρακτη αγάπη προς αυτό. Ο εθνικισμός είναι βαθιά ανθρώπινος και κατ’ εξοχήν δημοκρατικός. Είναι ιερός. Διότι εκφράζει φυσική πραγματικότητα“.
Τόνισε και άλλα εξόχως ενδιαφέροντα ο Σαρτζετάκης σε εκείνη την συνέντευξη, η οποία είχε παραχωρηθεί εν μέσω του κλίματος πατριωτισμού που είχε αναγεννηθεί στον ελληνικό λαό λόγω της εμφάνισης του Σκοπιανού θέματος στο προσκήνιο (από το 1992).
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Πρόεδρος τής Δημοκρατίας είχε προταθεί το 1985 από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα τής χώρας, “αδειάζοντας” τελευταία στιγμή τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (στον οποίο είχε υποσχεθεί στήριξη για την επανεκλογή του).
Η δε θυελλώδης και συγκρουσιακή (ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) ψηφοφορία στην Βουλή για την εκλογή Σαρτζετάκη έμεινε στην Ιστορία ως αυτή με τα “ροζ και μπλε ψηφοδέλτια” (στην προσπάθεια του Α.Παπανδρέου να μην έχει διαρροές από το κόμμα του…).
Ο σοσιαλιστής Σαρτζετάκης, λοιπόν, απεδείχθη στην συνέχεια (και όχι μόνο στα 5 χρόνια της θητείας του) ένθερμος ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Και μπράβο του.
Αλλά στην συνέντευξη αυτή έδωσε τα πατριωτικά ρέστα του!
Γκρεμίζοντας σαν χάρτινο πύργο την δαιμονοποίηση του εθνικισμού από το σύστημα, το οποίο τον ταυτίζει ψευδεπίγραφα με τον φασισμό (ο οποίος γεννήθηκε από την ιδεολογική μήτρα τού μαρξισμού- κομμουνισμού), με την “ακροδεξιά“, με τον “ρατσισμό” (για όσους δεν αποδέχονται την μαζική ισλαμική παράνομη μετανάστευση…), καθώς και τα τελευταία χρόνια με τον καταδικαστέο ναζισμό (δηλαδή τον εθνικοσοσιαλισμό)!
Ποιος είναι, όμως, ο απώτατος, δόλιος και κρυφός στόχος της εξουσιαστικής ελίτ (στην Ελλάδα και γενικότερα στον “δυτικό κόσμο”) για την επίτευξη του οποίου λασπολογείται και δαιμονοποιείται ο όρος εθνικισμός;
Μα η δαιμονοποίηση στην συνείδηση των λαών του έθνους, και του αγνού δημοκρατικού πατριωτισμού.
Του ενεργού εθνισμού (όπως θα έλεγε κι ο Μπαμπινιώτης με τους νεολογισμούς του, διότι ο όρος εθνικισμός είναι κατά πολύ προγενέστερος του εθνισμού).
Της συνειδητοποιημένης εθνικοφροσύνης.
Ώστε το σύστημα να έχει την δυνατότητα να προδίδει έθνος και λαό, χωρίς κόστος, σε όλες τις πολιτικές του (όχι μόνο στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής).
Υπέρ αυτών των εννοιών, που μόλις ανέφερα, επιχειρηματολόγησε ο Σαρτζετάκης.
Όχι για κάποια ακραία και ολοκληρωτική ιδεοληψία.
Αλλά υπέρ του εθνικισμού του Ίωνα Δραγούμη (ο γεννήτορας του εν λόγω όρου στην Ελλάδα), που στην ξένη βιβλιογραφία αποτυπώνεται και ως humanist nationalism (ανθρωπιστικός εθνικισμός).
Ο Σαρτζετάκης, ως εκ τούτου, στην συγκεκριμένη συνέντευξη δεν εξευτέλισε μόνο τον Χατζηνικολάου και το δήθεν “προοδευτικό” κατεστημένο της χώρας μας (αριστερό και νεοφιλελεύθερο δεξιό). Εξευτέλισε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις στον πολιτικό και δημόσιο βίο τής πατρίδας μας. Πρώτα από όλα, το μετά Ανδρέα ΠΑΣΟΚ.
Το “εκσυγχρονιστικό” δηλαδή, το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ του γερμανοτραφή και «γερμανόδουλου» (φυσικά και «αμερικανόδουλου») Κώστα Σημίτη, που πολέμησε την εθνικοφροσύνη με μένος και με μέθοδο…
Έργω και λόγω.
Χωρίς να το κρύβει, για όσους μπορούσαν και μπορούν να αντιληφθούν…
Όχι μόνο στις κυβερνητικές του πολιτικές ως πρωθυπουργός, αλλά γενικότερα στον πολιτικό του βίο έως και σήμερα.
Εξευτέλισε και εξευτελίζει όλες τις ηγεσίες τού ΠΑΣΟΚ από τον Σημίτη μέχρι τώρα.
Και ειδικά τον εθνοαλλεργικό στην ιδεολογία και «προδότη» στην πράξη, Γιώργο Παπανδρέου.
Εξευτέλισε και εξευτελίζει γενικά την λεγόμενη “κεντροαριστερά” (πέρα από το ΠΑΣΟΚ, τα συστημικά “προοδευτικά” αντεθνικά κομματίδια τύπου ΔΗΜΑΡ, “Ποταμιού”, Βαρουφάκη κλπ).
Εξευτελίζει ολόκληρη την εθνομηδενιστικά διεθνιστική Αριστερά, παραδοσιακή (ΚΚΕ κ.α.) και “ανανεωτική” (ΣΥΡΙΖΑ).
Εξευτελίζει και την νεοφιλελεύθερη εδώ και μερικά χρόνια Νέα Δημοκρατία, που περιθωριοποίησε στο εσωτερικό της ως δήθεν “ακραία” και “επικοινωνιακά αντιπαραγωγική” την εθνικοφρονούσα λαϊκή δεξιά (με τις ψήφους όμως, ως επί το πλείστον, των ψηφοφόρων της οποίας εκλέγεται…).
Κυρίως την σημερινή ΝΔ τού Μητσοτάκη. Ο οποίος αναθεματίζει τον “εθνικισμό” σχεδόν τόσο συχνά όσο και οι Τσίπρας, Κουτσούμπας…
Ακόμη και τον νατιβισμό (αυτοχθονισμό) σε δημόσια ομιλία του έχει δεσμευθεί να πολεμήσει ο σημερινός πρωθυπουργός (υπάρχει στο youtube)!
Ο πρώην Πρόεδρος τής Δημοκρατίας, ωστόσο, δεν εξέθεσε με εξαιρετική τεκμηρίωση μόνο τα κόμματα που βρίζουν τον εθνικισμό σαν να είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος…
Εξέθεσε, εμμέσως πλην σαφέστατα, και τούς ψηφοφόρους τους.
Όχι τόσο της Αριστεράς, διότι αυτοί ποτέ δεν φημίζονταν για τον εθνοπατριωτισμό τους.
Αλλά πολύ περισσότερο, τους ψηφοφόρους της σημερινής ΝΔ και του μετα-Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ. Τους οποίους εκθέτει είτε για ασχετοσύνη περί των ιδεολογικών & πολιτικών ζητημάτων, είτε για υποκρισία και φανατικό κομματισμό. Αφού, επί παραδείγματι, δεν γίνεται ο ψηφοφόρος του Ανδρέα Παπανδρέου, που σωστά επέβαλλε το εμπάργκο στα Σκόπια (ανεξάρτητα αν κακώς το ήρε με πίεση των ΗΠΑ), να ψήφιζε με την ίδια ευκολία Σημίτη και Γιωργάκη Παπανδρέου (ή μετέπειτα Βαγγέλη Βενιζέλο και Φώφη), οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι “ακροδεξιά” θέση και “κακός εθνικισμός” η μη αποδοχή τού ονόματος “Βόρεια Μακεδονία“!!
Αυτό είναι πολιτική σχιζοφρένεια!
Ή κυνικός συμφεροντολογισμός…
Επιτέλους, ο Έλληνας ψηφοφόρος ας πάψει να επιλέγει ταμπέλες των κομμάτων σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και ας εντρυφήσει στο τι πρεσβεύει την σημερινή εποχή ο πολιτικός φορέας που εκλέγει.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
“KOSTAS”, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ (ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ LUBEN ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ – ΛΑΪΚΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ). ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ. ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ…Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ…ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ…ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ! ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ…
“KOSTAS” ΟΥΤΕ “ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΣ” ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”…ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ. ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ – ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ Η’ ΚΑΚΟΣ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ…
Αγαπητέ φιλε titorme μην κουράζεσαι άδικα να απαντάς στο συγκεκριμένο άτομο γιατί είναι άρρωστος οπαδός του δικτάτορα αλβανού Χότζα…..δεν υπάρχει κανένας πολίτης αυτής της χώρας που να ακούει το όνομα του Χότζα και να μην βλαστημαει την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκε….ας θυμηθούμε μόνο όταν ανοίξαμε τα σύνορα το 90 άδειασε η χώρα τους στριμωγμένοι στα κάγκελα και τα συρματοπλέγματα των συνόρων..απλά το άτομο το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βρίζει όποιον έχει διαφορετική άποψη σε οποιοδήποτε θέμα σε αυτό το σάιτ που μας φιλοξενεί όλους.ΥΓ.προς το σάιτ αγρινιοπρες.γιατι επιτρέπετε σε αυτόν τον τύπο μέσα από το δική σας σελίδα να βρίζει όποιον γουστάρει; μπλοκάρετε τον επιτέλους….κάνε τώρα αυτό που έμαθες από το σπίτι σου και ξεκίνα να βρίζεις.
ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗ, ΟΤΑΝ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ 1991 (ΟΧΙ ΤΟ 1990 ΟΠΩΣ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1985. ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΡΑΜΙΖ ΑΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996 ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ (ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ) ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΑΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ. ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Mr ΑΝΤΏΝΗΣ, είσαι εκτός εθνικής ενότητας και αφοριστικος.Κοιταξε ποιοι ήρθαν στο σπίτι σου (Χώρα σου)και κάνεις πως δεν βλέπεις.Οταν θα δεις θα είναι αργά….Και άσε τον Καποδίστρια…. Όσο για τους ψευτοπροοδευτικους πολιτικούς και πολιτικάντηδες,ένα τους νοιάζει,η διαίρεση του λαού και το προσωπικό τους όφελος.Αστα αδερφέ μου…..Η χώρα χάνεται…..
ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΒΛΑΚΑ, 7 ΕΚ. € ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ; ΤΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ; ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ…ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 1942-45 ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ “ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ”. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ. ΠΑΨΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, Η ΘΥΡΑ 6 ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…
Η οικοδομή και η αγροτική ανάπτυξη στηρίχθηκαν πάνω στον αλβανικό πληθυσμό για δύο δεκαετίες και βάλε. Όποιος λέει το αντίθετο εθελοτυφλεί.
Συμφωνώ απολύτως με τον titormos gate 6…….
Ιλλυριοί και Αλβανοί
Όπως είναι γνωστό, οι Αλβανοί θεωρούν ότι είναι απόγονοι των Ιλλυριών. Όμως από τις αρχές του 7ου αιώνα που εξαφανίζονται οι Ιλλυριοί ως τον 11ο αιώνα που γίνεται αναφορά σε Αλβανούς, στην «Αλεξιάδα» της Άννας Κομνηνής, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Αν οι Αλβανοί ήταν απόγονοι των Ιλλυριών που είχαν ανεβάσει και αυτοκράτορες στον θρόνο της Ρώμης αλλά και του Βυζαντίου, δεν θα αναφέρονταν από κάποιον συγγραφέα; Οι Ιλλυριοί όπως αναφέραμε, ποτέ δεν έφτασαν νοτιότερα από τη Λισσό, τη σημερινή Λέζα που βρίσκεται στη ΒΔ Αλβανία. Συνεπώς και απόγονοι των Ιλλυριών να ήταν, έχουν ελάχιστη σχέση με τη σημερινή Αλβανία. Οι Ιλλυριοί ήταν δεινοί ναυτικοί τους οποίους θαύμαζαν ακόμα και οι αρχαίοι Έλληνες όπως είδαμε. Πώς στο λεξιλόγιο των σημερινών Αλβανών δεν υπάρχει ούτε μία ναυτική λέξη; Στην, ενωμένη, Γιουγκοσλαβία, το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, έγιναν ανασκαφές από τα πανεπιστήμια του Βελιγραδίου, του Ζάγκρεμπ, της Λουμπλιάνα, του Σεράγεβο και των Σκοπίων που έφεραν στο φως σημαντικά ιλλυρικά ευρήματα. Οι Αλβανοί αν και ξεκίνησαν νωρίτερα την έρευνα (Carl Patch, 1904), Arnold Schober και Camillo Praschniker (1919), κυρίως στην περιοχή της Απολλωνίας, μετά το 1948 έκαναν ανασκαφές στο Δυρράχιο, το Φιέρι, το Βουθρωτό και τους Άγιους Σαράντα. Αναμένοντας τι αλήθεια; Μήπως να παρουσιάσουν τα αρχαία ελληνικά ευρήματα ως αλβανικά;
Η ταινία Καποδίστριας πολεμήθηκε από τους κυβερνώντες και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ δημοσίου χρήματος, αντιθέτως ο επιχειρηματίας Στασινόπουλος που ζει στην Ελβετία χρηματοδότησε την ταινία για να μπορέσει να ολοκληρωθεί από τον κύριο Σμαραγδή…έναν σκηνοθέτη πραγματικό πατριωτη πολυβραβευμένο από τις προηγούμενες επιτυχίες όπως ο el grego .και ο θεός αγαπούσε το χαβιάρι….τα υπόλοιπα στις αίθουσες για να βγάλουμε τα συμπεράσματα ο καθένας μας.
Mr ‘ko’ τις απειλές αλλού εκεί που σε παίρνει.Μολων λαβέ….
Ειπε ο μαγκας του πληκτρολογιου
Το Θέρμο ήταν ανέκαθεν μια όμορφη κομωπολη,το θυμάμαι από μικρό παιδί που πήγαινα με τους γονείς μου.οι Αλβανοί που ήρθαν την δεκαετία του 90 και δούλεψαν στην οικοδομή ως χτίστες και πετράδες αυτό ήξεραν από την πατρίδα τους αυτό έκαναν.εγω που πέρασα από την οικοδομή και δούλεψα μαζί τους δεν είδα ούτε εξευτελιστικές τιμές ούτε συνθήκες.αντιθετα με την πατρίδα τους που τους είχε ο Χότζα και ο μπερισα νύχτα με νύχτα για ψίχουλα.ΥΓ.φιλος Αλβανός που μαινουμε μαζί στην πολυκατοικία δούλεψε 4 χρόνια στο έργο τής Αττικής οδού και 4 χρόνια στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αγόρασε στην πατρίδα του 2 σπίτια για την οικογένεια του και μπράβο του.. πάντως δεν ξέρω εγώ κανέναν να έφυγε λόγω κακών συνθηκών από Ελλάδα για Αλβανία, αντιθέτως όλοι έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες υπηκοότητα και ιθαγένεια με ότι αυτό συνεπάγεται….τώρα μπορείτε να με βρίσετε όσο θελετε
Η αλήθεια πονάει, αλλά έτσι είναι.Οι Αλβανοί ήρθαν από μια χώρα που δεν έχει ούτε ιστορία ούτε γλώσσα ούτε θρησκεία και φυσικά ούτε τέχνες και γράμματα.Ετσι είναι αγαπητέ.Αν ένιωθαν ότι τους εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι γιατί δεν έφυγαν από την Ελλάδα???Και μάθε τι σημαίνει ρατσισμός διότι δεν γνωρίζεις.Εσαι αγράμματος.Χαιρετισμους.Καλη χρονιά.
Μια χαρα ιστορια εχουν κ οι αλβανοι.κ γλωσσα που οι ριζες της ειναι ιλλυρικης καταγωγης, ειναι μοναδικη κ χανεται στα βαθη των χρονων. Σαν της ελληνικης γλωσσας. Πηγα σημερα στο θερμο μια χαρα χωριο, ομως ολο λάδι κ τηγανιτα τιποτα. Γιαυτο χτυπηστε προσοχες στην τερνα, γιατι οπως το πατε δικο της λιμερι θα γινει.
Το Θέρμο, αυτό το κεφαλοχώρι με την πανέμορφη λευκή πέτρα και τους αμόρφωτους κατοίκους του, χτίστηκε από Αλβανούς τεχνίτες, όπως και το Αγρίνιο, που ήρθαν τη δεκαετία του ’90 και πούλησαν αμέτρητες ώρες εργασίας κάτω από εξευτελιστικές συνθήκες για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για ψίχουλα. Ανακάμπτει όλη η αγροτική παραγωγή με το αίμα τους, και τώρα οι [……] του σανού ούτε καν τους μνημονεύουν.
Μη μιλάς, λοιπόν, που θα πεις για τεχνογνωσία και διοικητικά θέματα, αγράμματε κρατικοδίαιτε ρατσιστή!
Επίσης, προς την καταγγέλλουσα: δεν χρειάζεται να λέτε ότι είστε Χριστιανή Ορθόδοξη και ότι ο γιος σας είναι αρχιλοχίας για να κερδίσετε τη συμπάθεια από τους προύχοντες του Θέρμου. Και βουδίστρια να ήσασταν και πρεζάκιας να ήταν ο γιος σας, έχετε κάθε δικαίωμα να μιλάτε και να πολιτεύεστε.
“ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”, ΟΡΘΟΤΑΤΟΣ!
το ακούσαμε και αυτό , το Θέρμο και το Αγρίνιο το έχτισαν οι Λάθρο Αλβανοί και τα καπνά κάποτε τα μάζευαν οι λάθρο Αλβανοί στο τζάμπα! χάρη μας κάνανε !
καλά τα είπε ο κ.Δήμαρχος για την κυρία από την Αλβανία που έχει κάνει οικογένεια με Ελληνα συντοπίτη μας , κύριε Λοίζο αφήστε αυτά τα περί ρατσισμού και ανοησίες , δεν σας καταλαβαίνω από που και ως που είναι ρατσιστικό να απαντά ο κ.Δήμαρχος στην κυρία σας : ήρθαν οι Αλβανοί να μας μάθουν (περί έκδοσης αδειών ) , δεν γνωρίζει ο αναπληρωτής Δημάρχου περί έκδοσης αδειών και γνωρίζουν οι Αλβανοί ; την ασέβεια και το θράσος της κυρίας σας δεν τα βλέπετε ;
Μιλάμε για τη δημοτική αρχή δια της οποίας η ΤΕΡΝΑ πήρε το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο σαν να ήτανε τσιφλίκι της? Κάποιοι τους λένε πουλημένους, κάποιοι προδότες , άλλοι αδίστακτους k τσουτσέκια του κεφαλαιου
Κύριε Λοιζο. Β. έχετε δικαίωμα να παντρευτείτε οποία επιθυμείτε.Ομως η κυρία σας αλβανικής καταγωγης θα πρέπει να είναι λιγότερο επικριτική και προσβλητική σε οποιονδήποτε διότι δεν μπορεί να θίγει κάποιον της αυτοδιοίκησης λέγοντας πώς είναι ανίδεος σε κάποιο θέμα ή θέματα. Αν θέλετε λοιπόν ανατρέξτε στην εισροή των Αλβανών το 1990 και μετά για να δείτε ότι όλοι οι Αλβανοί ήταν αγράμματοι χωρίς κάποια τεχνογνωσια.Εδω στην Ελλάδα έμαθαν τα πάντα, τέχνες και γράμματα και εξελίχθηκαν σε επιχειρηματίες.Χρωστουν πολλά στην χώρα μας.Την οποία χώρα βρίζουν κατά καιρούς.Και κάτι ακόμη.Τα ναρκωτικά,τα όπλα,οι ληστείες,η αλβανική μαφία είναι γνωριμο φαινόμενο στις ελληνικές και διεθνείς αρχές.Για αυτά τι έχετε να πείτε εσείς και η κυρία σας?
Σε λίγο “kostas” το μόνο που θα χρωστάς είναι εξηγήσεις για ρατσισμό κ ρητορικη μίσους κ μισαλλοδοξίας. Εις αύριον τα σπουδαία.
που είδατε κύριε τον ρατσισμό και την ρητορική μίσους ; θέσπισε νόμο το εθνομηδενιστικό σύστημα να βρίζετε τους Ελληνες και να έχετε άλλοθι ασυδοσίας και να απειλείτε τον κόσμο με τον αντιρατσιστικό νόμο για να μην μιλάει για τα αυτονόητα και την πατρίδα ; πηγαίνετε να δείτε την ταινία Καποδίστριας να ηρεμήσετε και να χειροκροτήσετε στο τέλος ! ζήτω η Ελλάδα , έξω από την χώρα μας οι λάθροεισβολείς και όσοι τους υποθάλπουν , ΖΗΤΩ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .
ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ “ΤΑΙΝΙΑ” ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ Ι. ΣΜΑΡΑΓΔΗ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΤΖΕΙΜΣ ΠΑΡΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΦΥΤΕΥΤΟΣ (ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ) ΤΩΝ “ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ” ΑΦΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ – ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ (1927) ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ…ΤΑΙΝΙΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ (ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ) ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΛΑΘΗ…ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΟΠΡΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ “ΜΙΑΣΜΑΤΑ”, ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΟΝΣΟΝ (SAMUEL JOHNSON 1709 – 1784): “ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ – PATRIOTISM IS THE LAST REFUGE OF A SCOUNDREL”…
η ταινία για τον Καποδίστρια δεν έλαβε ούτε σέντς κρατικό χρήμα εν αντιθέσει πχ με την ταινία για τον Αντετοκούμπο που έλαβε 6,5 εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση ! άρα ψεύδεσαι ΣταλινοΦασίστα , όσον αφορά τον οχετό σου , είναι κλασσικό δείγμα ανθέλληνα , εθνομηδενιστή κομμουνιστή , άντε λοιπόν να δεις την ταινία και το μεγαλείο του 1ου Ελληνα Κυβερνήτη ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ κατ εντολήν των ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για να μην κάνει την Ελλάδα σπουδαία και που του έχουν στήσει αδριάντες οι Ελβετοί μπας και ξεστραβωθείς Σταλινοδίποδο διορισμένο σε δημόσιο πόστο.