Ελλάδα

ΕΦΚΑ: Στο efka.gov.gr τα νέα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Απριλίου

epi-efkaΑναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή από τους μη μισθωτούς των εισφορών του μηνός Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΕΦΚΑ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.efka.gov.gr για να ενημερωθούν για την εισφορά τους.

Επίσης μπορούν να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Φορέα ξεκαθαρίζει ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή). Αυτό σημαίνει ότι στις προθέσεις του ΕΦΚΑ είναι καταρχήν να μην δώσει παράταση καταβολής εισφορών. Βέβαια για τις εισφορές του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους δόθηκαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Στόχος είναι να σταματήσουν οι παρατάσεις έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η διαδικασία καταβολής εισφορών το ταχύτερο δυνατό.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button