ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Εφ’όρου ζωής και ανεξαρτήτως εισοδήματος η έκπτωση στο νερό στους πολύτεκνους του Αγρινίου

Ευχαριστεί τον δήμαρχο ο Σύλλογος Πολυτέκνων

Με ανακοίνωση του ο πολυτεκνικός Σύλλογος του Αγρινίου, εκφράζει την ικανοποίηση των πολυτέκνων της περιοχής για την επικύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, σχετικά με την μείωση κατά 50% των τελών στους λογαριασμούς ύδρευσης.

Το αξιοσημείωτο στην απόφαση, είναι πως οι πολύτεκνοι απολαμβάνουν την έκπτωση ατή, για πάντα και ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Δηλαδή ακόμη και όταν ένας πολύτεκνος καθίσταται ανενεργός, έχει πάψει δηλαδή να έχει προστατευόμενα μέλη, εξακολουθεί να έχει την μείωση κατά 50%.
Παράλληλα, ακόμη και αν έχει υψηλά εισοδήματα , επίσης θα έχει μειωμένο τιμολόγιο.

Αυτές οι παράμετροι, είχαν προκαλέσει ερωτηματικά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου, όταν συζήτησε για το θέμα παλιότερα, μιας και είχε τονιστεί πως υπάρχουν άλλες ευπαθεις ομάδες ου θα μπορούσαν να τύχουν αυτης της αντιμετώπισης, κάτι όμως που η δημοτική αρχή, δεν κάνει.

Χαρακτηρίστηκε μάλιστα πως πρόκειται για “ψηφοθηρική” απόφαση με στόχο μια συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών, με την οποία έχουν δεσμούς αιρετοί της πλειοψηφίας στον δήμο.

Για την απόφαση, έδωσε στη δημοσιότητα ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων, που ευχαριστεί τη δημοτική αρχή .

Γράφει συγκεκριμένα:

Αγαπητοί Πολύτεκνοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε, ότι μετά την εισήγηση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γεωργίου Παπαναστασίου, πάρθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου , για μείωση κατά 50% των τελών ύδρευσης για όλους ανεξαιρέτως τους πολύτεκνους του Δήμου Αγρινίου, απόφαση η οποία εγκρίθηκε από την ΔΕΥΑΑ και την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Η ευεργετική αυτή απόφαση το τονίζουμε αυτό αφορά όλους τους πολύτεκνους μέλη του Συλλόγου μας ανεξαρτήτως εισοδημάτων και ηλικίας και είναι εφ όρου ζωής.

Για να τύχετε της εκπτώσεως πρέπει να έρχεσθε στις αρχές κάθε έτους στα γραφεία του Συλλόγου μας προκειμένου να πάρετε την σχετική βεβαίωση πολυτεκνικής ιδιότητας και να την προσκομίζετε στη ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Για το τρέχον έτος πρέπει από τώρα που ενημερωθήκατε να έλθετε στα γραφεία μας για να πάρετε τη βεβαίωση για την ΔΕΥΑΑ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε προς τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και προς τη Δημοτική Αρχή που ψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση, τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button