Δυτική Ελλάδα

Εδώ και δυο μήνες τρέχει νερό από βλάβη στην ύδρευση του Αρχοντοχωρίου

nero-arxontoxori
Εδώ και πάνω από δύο μήνες,  περνώντας από τον Πύργο στο Αρχοντοχώρι στο οδόστρωμα τρέχει συνεχώς πολύ νερό. Έχει υποστεί  βλάβη το δίκτυο ύδρευσης που στέλνει το νερό στο Αρχοντοχώρι.
Όπως αναφέρει το τοπικό blog mytikaspress…
Μιλάμε όπως προείπαμε για πάνω από δύο μήνες που τρέχει στο σημείο συνεχώς πάρα πολύ νερό, άρα έχουμε σίγουρα τριψήφιο αριθμό κυβικών πόσιμου νερού χαμένο και συνεχής λειτουργία των αντλιών ύδρευσης με φυσικό επακόλουθο την μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και φυσικά μηχανικές φθορές στα μοτέρ των αντλιών.
Το θέμα το θέσαμε στον Αντιδήμαρχο της ύδρευσης κ. Θεόδωρο Λιβάνη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Μύτικα και μας απάντησε ότι το γνωρίζει, αλλά δυστυχώς τρέχει σε άλλες βλάβες που είναι πιο σοβαρές και δεν έχει καταφέρει να πάει εκεί ακόμη και ελπίζει μέσα στην βδομάδα να μπορέσει να πάει και να επισκευάσει την βλάβη. Μία απάντηση ανθρώπινη κατά την γνώμη μας από ένα άνθρωπο που τρέχει με αυτά που διαθέτει να κάνει την δουλειά, με τη δική μας γνώμη για τις βαθύτερες αιτίες όλου αυτού να έχει διατυπωθεί σε πολλές προηγούμενες αναρτήσεις μας, με τελευταία αυτή που είναι λίγο πιο κάτω και αφορά τις προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, αλλά βάζοντας και θέματα οργάνωσης και συντονισμού στην κουβέντα.
Του είπαμε ότι οφείλουμε να το αναδείξουμε πλέον, γιατί έχει περάσει πάρα πολύ καιρός που υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

mytikaspress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button