Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

“Έχει πρόβλημα ο μπατζανάκης μου”- οι δικαιολογίες του ταξιδιού στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία επικαλούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες προκειμένου να «αποδράσουν» από το σπίτι τους και να δικαιολογήσουν ένα ταξίδια στην επαρχεία.
Στο μεταξύ χθες Πέμπτη Αστυνομικοί που διεξήγαγαν ελέγχους στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου σταμάτησαν ένα λεωφορείο το οποίο είχε ως προορισμό του την Αλβανία.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε οι επιβαίνοντες φέρονται να υποστήριξαν ότι ταξιδεύουν προκειμένου να παραβρεθούν σε μια τελετή στον τόπο καταγωγής τους. Ωστόσο 20 από αυτούς δεν κατείχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα κι έτσι οι Αστυνομικοί τους κατέβασαν απαγορεύοντάς τους να συνεχίσουν το ταξίδι. Παράλληλα τους επιδόθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ.

Κατά τα λοιπά οι δικαιολογίες των ταξιδιωτών στις Εθνικές Οδούς της χώρας δεν έχουν τέλος. Ως την πιο συχνή δικαιολογία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, οι «πονηροί» της υπόθεσης επικαλούνται κάποιο έκτακτο πρόβλημα που προέκυψε με τον μπατζανάκη τους. Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν πείθονται εύκολα.

Παράλληλα, πιο χαλαροί όσοι έχουν τα έγγραφα που δικαιολογούν την μετακίνησή τους, δεν παύουν να αστειεύονται. «Έχω και την πεθερά στον πορτμπαγκάζ», είναι ίσως το καλύτερο που έχουν ακούσει αυτές τις ημέρες οι Αστυνομικοί στην Ολυμπία Οδό.

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button