Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ε.Σ Μεσολογγίου σε 6η ΥΠΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τη στελέχωση του νοσοκομείου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, με επιστολή στον Διοικητή 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, διαμαρτύρεται για την μετάθεση μιας εκ των νοσηλευτριών της κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Η επιστολή:


«Αξιότιμε κ. Καρβέλη,

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πληροφορήθηκε πρόσφατα τη μετάθεση μιας εκ των νοσηλευτριών της κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Σας καταθέτουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός αυτό, το οποίο αποδυναμώνει περαιτέρω τη στελέχωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου εν καιρώ πανδημίας, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες της πόλης μας.

Μετά λύπης μας παρατηρούμε να τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά τη στελέχωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου, καθώς πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, νοσηλεύτρια με καταγωγή από το Μεσολόγγι είχε ζητήσει τη μετάθεσή της από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου – και μάλιστα όχι σε διοικητική θέση, αλλά σε αντίστοιχο νοσηλευτικό πόστο -, χωρίς το αίτημά της να γίνει δεκτό από την 6η ΥΠΕ. Δυστυχώς, η συντοπίτισσά μας έχασε τη ζωή της σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την επιστροφή της στο Μεσολόγγι μετά το τέλος της νυχτερινής της βάρδιας.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας επί του ζητήματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button