ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου: Μετά τις λακκούβες, προβλήματα και με την βλάστηση (φωτο)

Συχνά τα παράπονα για την επικινδυνότητα του δρόμου μετά την Καμαρούλα

Τα παράπονα για την κατάσταση και την επικινδυνότητα ε.ο. Αγρινίου – Καρπενησίου είναι γνωστά και αρκετά συχνά πολίτες ξεσπούν δημοσιεύοντας και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτυρόμενοι και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων έχουν πολλές φορές εκφράσει την αγανάκτησή τους για την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος.


Καθημερινά είναι πάρα πολλά τα αυτοκίνητα, οι νταλίκες και τα λεωφορεία που διασχίζουν τον δρόμο, που σε καμία περίπτωση σε αρκετά σημεία δεν μοιάζει με εθνική οδό.

Αναγνώστης του agriniopress αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο δρόμος εκτός ότι είναι χάλια από άσφαλτο, δηλαδή έχει πάρα πολλές λακκούβες σε κάποια σημεία είναι λες και πας σε χωματόδρομο έχει πάρα πολλά σημεία επίσης που δεν βλέπεις καθόλου αν έρχεται αυτοκίνητο από την άλλη πλευρά, από τα χορτάρια που έχουν μπει κυριολεκτικά μες τον δρόμο.

Αν συναντηθούν δύο αυτοκίνητα στο δρόμο είναι δύσκολο να ξεφρακάρουν και πιο εύκολο είναι να τρακάρουν».

Ένα πρόβλημα που έρχεται να προστεθεί αυτήν την περίοδο είναι αυτό των ακαθάριστών χόρτων, θάμνων κλπ που πλέον καλύπτουν τμήμα του οδοστρώματος και κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνη την διέλευση.

Δείτε μερικές εικόνες:

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button