Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ε.Κ. Αγρινίου για τον θάνατο του 63χρονου στην Αμβρακία οδο: «Αγχος και εξαντλητικά ωράρια»

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το σωματείο Οδηγών Αγρινίου εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του «άτυχου συναδέλφου Γ. Νικολοπούλου που έχασε σήμερα , ξαφνικά , τη ζωή του εν ώρα εργασίας στα εργοτάξια της Αμβρακίας οδού».

Για το Εργατικό Κέντρο , ο θάνατος από παθολογικά αίτια του 63χρονου οδηγού, σχετίζεται άμεσα με το άγχος της δουλειάς του, τα εξαντλητικά ωράρια, σε συνδυασμό με την πίεση στους χώρους δουλειάς, τις χαμηλές αμοιβές και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας, «μαζί με άλλους παράγοντές».


Η ανακοίνωση:

«Ο ξαφνικός και απροσδόκητος χαμός του συνάδελφού μας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων στις μεταφορές που έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εργασίας . Το άγχος της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας και την πίεση στους χώρους δουλειάς , ταυτόχρονα με τις χαμηλές αμοιβές και συνολικότερα την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο χώρο εργασίας μαζί με άλλους παράγοντες, οδηγούν το μακρύ αυτό κατάλογο να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία καλύτερη ζωή για όλους τους εργαζόμενους και για να σταματήσουν οι συνθήκες εργασίας στους χώρους δουλειάς να αποτελούν παράγοντα θανάτου για τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους» .

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button