Ροή Ειδήσεων

Ε.Κ. Αγρινίου-Σωματείο Οικοδόμων: Διαχρονικές οι ευθύνες-απαιτούμε άμεσα μέτρα για τους πληγέντες

katastrofi-sykia-zevgaraki-4Τα Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και του σωματείου Οικοδόμων  εκφράζουν με ανακοίνωση τους, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους  στα λαϊκά νοικοκυριά  που επλήγησαν από τις πλημμύρες  των προηγούμενων  ημερών.

Αναλυτικά:
“Για μια  ακόμη φορά ήρθαν στην επιφάνεια, μετά από  φυσικά καιρικά φαινόμενα, η αδιαφορία  και  οι διαχρονικές ευθύνες  της πολιτείας  για τα μέτρα προστασίας των λαϊκών νοικοκυριών και των περιουσιών τους .

Για άλλη μια φορά  επλήγησαν  λαϊκά νοικοκυριά στην περιοχή μας. Οι ζημιές  στο οδικό δίκτυο , σε σπίτια , σε αγροκτήματα , σε επιχειρήσεις  ήταν μεγάλες . Ευτυχώς  δε θρηνήσαμε θύματα, όπως στη Δυτική Αττική.

Απαιτούμε άμεσα η πολιτεία  να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για αποκατάσταση των ζημιών  και να αποζημιώσει  τους πληγέντες με όλο το ποσό των ζημιών που έπαθαν οι περιουσίες τους.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Το Ε.ΚΑ.  και το σωματείο  Οικοδόμων  το επόμενο διάστημα  θα πάρουν  μια σειρά πρωτοβουλίες  για να αναδείξουν και να απαιτήσουν μέτρα  που πρέπει να παρθούν  για την προστασία  του λαού από φυσικά φαινόμενα, όπως γεωλογικές μελέτες , αντιπλημμυρικά – αντιπυρικά  έργα, έργα σεισμικής θωράκισης  κ.λ.π.

Καλούμε  τους εργαζόμενους  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα,  συσπειρωμένοι στα σωματεία – συλλόγους , να πάρουμε  την υπόθεση στα χέρια μας για την προστασία μας  από τα διάφορα φυσικά  φαινόμενα. Να διεκδικήσουμε  την υλοποίηση άμεσων μέτρων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button