Αυτοδιοίκηση

Δυτική Ελλάδα: Σχέδιο κοινής στήριξης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον Απόστολο Κατσιφάρα

po-katsifaras1Ισχυρό σενάριο για την από κοινού στήριξη υποψηφίων Περιφερειαρχών από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  σε συγκεκριμένες περιφέρειες της χώρας, αποκαλύπτει σήμερα το Βήμα της Κυριακής.

Ανάμεσα στους υποψηφίους Περιφερειάρχες που περιλαμβάνονται στην λίστα της κοινής στήριξης των δύο κομμάτων φέρεται να είναι και ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Το ενδεχόμενο που, παρά τις περι του αντιθέτου δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, κερδίζει συνεχώς έδαφος, δείχνει να αποτελεί σχέδιο- σχέδιο πολιτικού εγκλωβισμού του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να μην υπάρξουν απώλειες στον Κυβερνητικό Συνασπισμό ΝΔ ΠΑΣΟΚ σε περιοχές που θεωρείται πολύ πιθανή η επικράτηση υποψηφίων που προέρχονται και από τα δύο κόμματα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής, είναι πολύ πιθανό να μοιράσουν τις Περιφέρειες αυτές και να υπάρξουν άτυπες ή de facto κομβικής σημασίας συνεργασίες εκεί όπου διαπιστώνεται μεγαλύτερη δυναμική όπως υπέρ των:

Στ. Αρναουτάκη στην Κρήτη, Απ. Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα, Αρ. Γιαννακίδη στη Θράκη, Αλ. Καρχιμάνη στην Ήπειρο Κ. Αγοραστού στη Θεσσαλία.

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button