Αυτοδιοίκηση

Δυτική Ελλάδα: οι πιθανοί υποψήφιοι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

po-kalpiΣτην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία. Όπως δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής» έχει «κλειδώσει» το 80% των υποψηφίων και μέσα στον Ιανουάριο θα αρχίσει η ανακοίνωση των ονομάτων από τους ίδιους τους υποψηφίους. Για πρώτη φορά, η ΝΔ δε θα εκδώσει λίστα «χρισμάτων» αλλά θα δώσει το «πράσινο φως» στα στελέχη με τα οποία έχει έρθει σε επαφή να δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους να μπουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη Δυτική Ελλάδα για υποψήφιοι με τη στήριξη της ΝΔ επικρατέστεροι είναι ο Γιώργος Παπαναστασίου και ο Σπήλιος Λιβανός

ΣΥΡΙΖΑ

Στη διάρκεια του Ιανουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει μετά από αρκετές αναβολές η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει αποφάσεις σχετικά με τις υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η γενική κατεύθυνση είναι ότι θα δώσουν τη μάχη σε δήμους και περιφέρειες με συμβολική σημασία κεντρικά πολιτικά στελέχη και τις προτάσεις θα κάνει ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκδηλώνεται μεγάλη προθυμία, ακριβώς επειδή υπάρχει ο πειρασμός της συμμετοχής στη διακυβέρνηση.

Για την Δυτικής Ελλάδα που πρόκειται για μία «ΠΑΣΟΚογενή» περιφέρεια,  ακούγεται ότι μπορεί να δώσει τη μάχη ο βουλευτής της Β΄ Αθήνας Αλέξης Μητρόπουλος, χωρίς να επιβεβαιώνεται από τον ίδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button