ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δυτική Ελλάδα: Δράσεις ενημέρωσης στους Οίκους Ευγηρίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας πραγματοποιούν δράσεις ενημέρωσης σε Οίκους Ευγηρίας της Δυτικής Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζοντας τις σοβαρές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές και σωματικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν τα άτομα Τρίτης Ηλικίας, οργανώνει δράσεις ενημέρωσης  γύρω από σοβαρά ιατρικά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής, αυτής της ευαίσθητης ομάδας πολιτών.


Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  πραγματοποιεί έναν κύκλο ενημερώσεων σε Οίκους  Ευγηρίας της Δυτικής Ελλάδος, με στόχο  την ενημέρωση του προσωπικού τους  σε θέματα, όπως:  Κατακλίσεις και τρόπους αντιμετώπισης,  άνοια και διαταραχές συμπεριφοράς των ηλικιωμένων, λειτουργικές διαταραχές και αντιμετώπιση,  απάντηση ερωτήσεων και εξήγηση αποριών του προσωπικού από γιατρούς αντιστοίχων ειδικοτήτων.

Ομιλητές στις παραπάνω επισκέψεις είναι ιατροί, ειδικευμένοι, στελέχη της Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας και της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας, διαφορετικών ειδικοτήτων όπως νευρολόγοι, χειρουργοί και πνευμονολόγοι.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, από το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου και το Γηροκομείο Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου, ενώ για τη συνέχεια διαμορφώνεται ως εξής:

24/10/2018 στα Ιδρύματα:

α)Γηροκομείο, Αινείας ΙΚΕ Βάρδας, ώρα 8 π.μ.

β) Θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων Λεχαινών, ώρα 10.30 π.μ.

γ) Γηροκομείο, « Παναγία Καθολική» Γαστούνης, ώρα 1.00μ.μ.

δ) Γηροκομείο Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος», ώρα 3.30 μ.μ.

3/11/2018 στα Ιδρύματα:

α)Γηροκομείο Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος» Αιγίου, ώρα 8.30 π.μ.

β) Καλλιμανοπούλειο Ευγηρείο Καλαβρύτων , ώρα 11.30 π.μ.

14/11/2018 στα ιδρύματα:

α) Γηροκομείο «Αλεξάνδρα» Νιφορέικα Αχαΐας ώρα 9.00π.μ.

β) Κωνσταντοπούλειο Γηροκομείο Πατρών, ώρα 11.30 π.μ.

γ) Γηροκομείο «Αγία Σκέπη» Πατρών, ώρα 2.00μ.μ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button