Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

«Δυτικά Επιχειρείν»: Τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμα προϊόντα αγροδιατροφής στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Η παρουσίαση του Κοσμήτορα στο «Δυτικά Επιχειρείν»

Για το υψηλό επίπεδο σπουδών, έρευνας και καινοτομίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών μίλησε στο συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν» στο Αγρίνιο ο κοσμήτορας της, Καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας, Γεώργιος Σαλάχας.

Η σχολή που εδρεύει στο Μεσολόγγι και έχει τμήματα και στο Αγρίνιο χαρακτηρίζεται από την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων με έμφαση στην σύγχρονη εκπαίδευση των φοιτητών και την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην Γεωπονική Επιστήμη.


Δείτε την ομιλία-παρουσίαση του κ. Σαλάχα πατώντας το play

Οι στρατηγικοί σκοποί της σχολής συνδέονται άμεσα με τους αντίστοιχους σκοπούς του Πανεπιστημίου Πατρών και περιλαμβάνουν την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, με έμφαση στη φοιτητοκεντρική μάθηση παραγωγή έρευνας υψηλού επιπέδου με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές, προώθηση και αναγνώριση της καινοτομίας και φυσικά τη σύνδεση με την αγορά εργασίας και τους επιστημονικούς φορείς.

Ο κοσμήτορας της σχολής παρουσίασε διεξοδικά το έργο και τις υποδομές της επικεντρώνοντας στις τεχνολογίες αιχμής και στα καινοτόμα προϊόντα αγροδιατροφής.

Παράλληλα στην έκθεση προϊόντων-γευσιγνωσία που λειτουργούσε στους χώρους του συνεδρίου παρουσιάστηκε από τους φοιτητές και τράβηξε το ενδιαφέρον Το Ελ-yum, ένα νέο προϊόν μεσογειακής διατροφής, αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης των Τμημάτων Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων και Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής των Πανεπιστημίων Πατρών και Αιγαίου αντίστοιχα, με την εταιρεία Gaea

Δείτε την παρουσίαση που έκανε ο κοσμήτορας Γεώργιος Σαλάχας

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button