Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

«Δυτικά eπιχειρείν»-Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: «Η Δυτική Ελλάδα να έχει το ρόλο που της αξίζει»

Το Σάββατο το πρωί ξεκινούν οι εργασίες του Συνεδρίου «Δυτικά eπιχειρείν» στον πολυχώρο Emileon από την Agrinio Media και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει ομιλίες από το φάσμα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της αυτοδιοίκησης και της οικονομίας . Με ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσιου.


Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, με αφορμή το συνέδριο, σε δήλωση του σημειώνει την ανάγκη προσαρμογής των παραγωγικών δυνάμεων στην ψηφιακή οικονομία και την πράσινη μετάβαση.

Υπογραμμίζει μάλιστα πως σε αυτό το νέο μοντέλο ανάπτυξης, η Δυτική Ελλάδα καλείται να διαδραματίσει το ρόλο που της αξίζει, ως κόμβος εμπορίου και μεταφορών, καινοτομίας, πρωτογενούς παραγωγής και πολιτισμού.

Η δήλωση του κ. Χατζηθεοδοσίου:

«Στόχος της επιμελητηριακής οικογένειας είναι να επιτευχθεί ανάπτυξη που θα έχει διάρκεια, ανθεκτικότητα, ποιότητα.

Μια ανάπτυξη που θα κινητοποιεί το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων σε κάθε σημείο της χώρας και που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ψηφιακής οικονομίας και της πράσινης μετάβασης. Σε αυτή την ανάπτυξη, θέλουμε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να έχει το ρόλο που της αξίζει, καθώς είναι εφικτό στα επόμενα χρόνια να γίνει ένας σημαντικός κόμβος εμπορίου και μεταφορών, καινοτομίας, πρωτογενούς παραγωγής και πολιτισμού.

Ειδικότερα η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία και φιλοξενεί αυτό το σημαντικό συνέδριο, μπορεί με την κατασκευή κάποιων έργων υποδομής να αλλάξει άμεσα εικόνα προς το καλύτερο, προς όφελος της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. Θεωρείστε δεδομένο ότι η ΚΕΕΕ θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button