sliderΔυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

«Δυτικά Επιχειρείν 2022»: Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση τοπικών προϊόντων & γευσιγνωσία

Γνωρίστε και γευτείτε μερικά από τα κορυφαία τοπικά προϊόντα - με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Δυο ημέρες ακόμη έχουν απομείνει για την διεξαγωγή του Στρατηγικού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022», που πραγματοποιείται στον πολυχώρο Emileon το Σάββατο 18 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εισηγήσεις εκπροσώπων της κυβέρνησης, την αντιπολίτευσης, της αυτοδιοίκησης αλλά και κορυφαίων θεσμικών – παραγωγικών φορέων που θα μιλήσουν και θα καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη, τον τουρισμό, τον αγροτοδιατροφικό τομέα και την ενέργεια.


Παράλληλα όμως, υπάρχει η δυνατότητα στους συνέδρους και τους επισκέπτες να γνωριστούν και να γευτούν προϊόντα τοπικών επιχειρήσεων του δυναμικού αγροτοδιατροφικού κλάδου της Αιτωλοακαρνανίας. Επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων τους, κάνοντας τα γνωστά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας – έκθεση τοπικών προϊόντων, πραγματοποιείται με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι: Αφοί Π. Κουτέρη Α.Ε.(«ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ» Βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής & κουλουροποιίας), Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε. (Μεταποίηση & Εμπορία – Παραδοσιακό αυγοτάραχο, Μπούζα Αιτωλικού), Κουβέλη Αρετή του Αλεξάνδρου (ETOLEA Παραγωγή & Τυποποίηση Premium Ελαιολάδου), Ν. & Ν. Γρίβας Ο.Ε. (Παραγωγή & Εμπορία Οίνου), Νταβέλη Ιωάννα («λουκουμμμ… άκι!», Εργαστήριο λουκουμιών-ζαχαροπλαστείο), Παπαθανασίου Α.Β.Ε.Ε. (Τυροκομικά-Γαλακτοκομικά Προϊόντα ορεινής Τριχωνίδας), Τσικριτέας Αθανάσιος (Συσκευασία και εμπορία premium μελιού), Φωλιάς Γεώργιος, αγορά κρεάτων Αμφιλοχίας (Μεταποίηση & εμπόριο κρεάτων), Χαλιμουρδα – Τσιακανίκα Χρυσούλα – Honey Hive (Πρότυπο εργαστήρι Μελιού, Σπολάιτα Αγρινίου).

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει το Ελ-yum, ένα νέο  προϊόν μεσογειακής διατροφής, που είναι αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης των Τμημάτων Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων που εδρεύει στο Αγρίνιο και Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής των Πανεπιστημίων Πατρών και Αιγαίου αντίστοιχα, με την εταιρεία Gaea.

Το Ελ-yum είναι ένα καινοτόμο αλειφόμενο προϊόν με βάση το φυτό γλιστρίδα και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό, στο πλαίσιο του «Δυτικά Επιχειρείν 2022».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button