Δυτικά ΕπιχειρείνΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Δυτικά Επιχειρείν 2022»: «Οι επαγγελματίες ζητούν μηχανισμό στήριξης και ενδυνάμωσης», τονίζει ο Β. Νικολέτας

Το μήνυμα του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει του συνεδρίου

Διεκδικητικό είναι το μήνυμα του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει του Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022», που θα διεξαχθεί απο τις 10 το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου, στον πολυχώρο Emileon, στο Αγρίνιο.

O κλάδος των επαγγελματοβιοτεχνών έχει πληγεί και συνεχίζει να πλήττεται εδώ και χρόνια, με τους εκπροσώπους του να τονίζουν πως είναι ζωτικής σημασίας να υπάρξουν μηχανισμοί υποστήριξης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών εκείνων που συνεχίζουν την λειτουργία τους.


Η δήλωση του κ. Βασίλη Νικολέτα:

«Διανύουμε τον έκτο μήνα του έτους. Έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας τα οποία συνεπάγονται απομάκρυνση επαγγελματιών, παύση λειτουργίας επιχειρήσεων για σημαντικό διάστημα, περιορισμό ρευστότητας επιχειρήσεων, αδυναμία ανταπόκρισης πάγιων και λειτουργικών εξόδων επιχειρήσεων και πολλά άλλα μας πήγαν χρόνια πίσω.

Όπως και σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Δυτική , πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν επαγγελματίες βυθισμένοι στην απογοήτευση και στην απελπισία. Τους τρομάζει η ιδέα πως μπορεί να ξαναδούν προσωρινά λουκέτα στα καταστήματά τους από πιθανά lockdown και τους παγώνει η ιδέα να δουν μόνιμα λουκέτα λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης των υποχρεώσεων.

Ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Νομού Αιτωλοακαρνανίας εκείνο που μπορώ να ισχυριστώ με απόλυτη βεβαιότητα είναι πως οι επαγγελματίες στην περιοχή μας έχουν αποδείξει τον επαγγελματισμό τους και τις δυνάμεις τους μέσα στα χρόνια περιλαμβανομένων και εκείνα της οικονομικής ύφεσης. ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ!

Είναι ζωτικής σημασίας να υπάρξουν μηχανισμοί υποστήριξης και ενδυνάμωσης όλων των θαρραλέων (!) επαγγελματιών που συνεχίζουν την λειτουργία
τους διότι είμαστε ΟΛΟΙ μια αλυσίδα και δεν δεχόμαστε την εξαίρεση κανενός!».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button