Γεγονότα

Έρχονται δύτες στην Τριχωνίδα: Θα ψάξουν για το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη

dytesΕνώ πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη η συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο τη Ειρήνης Λαγούδη από τους ορισμένους από το Δημόσιο ειδικούς, παρουσία και των εκπροσώπων της οικογένειας, καταγράφονται και νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, που εξακολουθεί να απασχολεί έντονα την τοπική επικαιρότητα.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του κ. Στρατή,  ιδιωτικού ερευνητή, που να δήλωσε πως το έργο του τελείωσε και πως είναι βέβαιος πως πρόκειται για αυτοκτονία, γεγονός που προκαλεί και αντιδράσεις, οι εκπρόσωποι της οικογένειας δεν σκοπεύουν να αφήσουν κάποια πράγματα, που θεωρούν κρίσιμα, να μείνουν αναπάντητα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr  ο Σύλλογος κυνηγών – δυτών Θερμαϊκού , ήρθε σε επαφή με τους δικηγόρους της οικογένειας, ώστε να βουτήξουν στην Τριχωνίδα και να κάνουν προσπάθειες για την ανεύρεση του χαμένου κινητού της Ειρήνης. Αν και από το κινητό, που και να βρεθεί δεν μπορεί να αξιοποιηθεί κάτι σχετικό με κλήσεις, μηνύματα ή και γενετικό υλικό, το που θα βρεθεί θεωρείται μεγάλης σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η έλευση των εθελοντών δυτών αναμένεται στην περιοχή από την επόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button