Δύσκολο πράγμα να διοικηθεί το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας τελικώς…

Ο πρώην διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου Δημήτρης Μιχάλης, τελικώς είχε θέληση και αγάπη για αυτό που του είχε ανατεθεί.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο facebook για τις εξελίξεις στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας;


Μπορεί αρκετοί να θέλουν να ξεχαστεί το πέρασμά του από την θέση που υπηρέτησε αλλά ούτε το έργο του, ούτε και η ενασχόλησή του σήμερα επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Μάλιστα η αρθρογραφία του ενοχλεί πολλούς. Και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, μερικούς μήνες μετά την αποδοχή της παραίτησης του και της αποχώρησης, να ασχολούνται μαζί του, με περίεργη  εμμονή θα έλεγε κανείς.

Κυρίως ενοχλεί εκείνους που στα αρνητικά του κ. Μιχάλη κατέγραφαν ότι ήταν πολύ… απαιτητικός, δηλαδή δούλευε πολύ, ότι ήταν …σκληρός με τους εργαζόμενους (βλ. δίκαιος) και ότι τα… ψείριζε πολύ τα πράγματα! Δηλαδή ότι δεν υπέγραφε ότι του έφερναν μπροστά του όπως προηγούμενοι διοικητές.

Ο κ. Μιχάλης, εκτός των άλλων όμως, έχει κάνει και σημαντικές καταγγελίες. Και για την αβελτηρία με την Οφθαλμολογική έγραψε και απάντηση δεν πήρε και για τις ΕΔΕ που εκκρεμούν για σοβαρά διοικητικά ζητήματα έγραψε. Ομοίως και για την ιστορία με τον Μαγνητικό Τομογράφο που κάποιοι τον είχαν κάνει φλάμπουρο αγώνα αλλά τώρα μοιάζουν να τον έχουν ξεχάσει.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Καλό είναι, από την άλλη, να θυμόμαστε πως τα νοσοκομεία δεν έχουν μείνει ακέφαλα, διοικούνται και τώρα. Για παράδειγμα τους τελευταίους μήνες έχουμε μάθει για ένα λυόμενο που έφυγε από το Αγρίνιο και πήγε με τυμπανοκρουσίες στο Μεσολόγγι…ως τι αλήθεια; Ως λάφυρο ή ως μεταγραφή;  Για να μην πούμε και για τις φωτογραφίες της ευτυχίας μπροστά στα δωρισμένα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ασθενοφόρα.

Όπως είπε κι ο κ. Μιχάλης, κάποιοι βγάζουν ανακοινώσεις για ένα 15χρονο που μέθυσε και πήγε στο νοσοκομείο την ώρα που τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν.

Π.Η.Τ.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress