Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δυσαρέσκεια και στους οδοντιάτρους του Αγρινίου για τις καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς

Aπογοήτευση επικρατεί στον οδοντιατρικό κόσμο και στους οδοντιάτρους του Αγρινίου αναφορικά με υπαναχώρηση του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά τον εμβολιασμό των ιδιωτών οδοντιάτρων έναντι του κορωνοϊού.

Οι οδοντίατροι, σύμφωνα με τα όσα έχουν εξ αρχής τονιστεί και από τον ΠΟΥ είναι οι πιο εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό θα έπρεπε να εμβολιαστούν από τους πρώτους.

Ουσιαστικά, το παράπονο των οδοντιάτρων έγκειται στο γεγονός ότι από την αρχή της πανδημίας «έβαλαν πλάτη» δίχως να έχουν την αρωγή που θα έπρεπε και που θα ήθελαν από την Πολιτεία, ενώ τώρα αντιμετωπίζονται ως «φτωχός συγγενής».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αγρινίου εξέφρασε γραπτώς τα παράπονά του στον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και στο Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους.

Το ζητούμενο για τους οδοντιάτρους είναι διορθωθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος τους και σε συνεργασία της πολιτείας με τους κατά τόπους Συλλόγους και τα Νοσοκομεία η διαδικασία του εμβολιασμού τους να επιταχυνθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button