Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δυο τα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς στο Νηπιαγωγείο Σταμνάς

Ανακοίνωση του προέδρου του χωριού

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο χωριό του Μεσολογγίου όπου εντοπίστηκαν δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο νηπιαγωγείο το οποίο θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Σταμνάς.

Συγκεκριμένα, συναγερμός έχει σημάνει στο χωριό Σταμνά καθώς δύο νηπιαγωγοί που υπηρετούν στο νηπιαγωγείο του χωριού βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό. Πλέον έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και αναμένονται οδηγίες για την προστασία των κατοίκων. Κλείνει για δυο εβδομάδες το νηπιαγωγείο, ενώ ενδέχεται να επισκεφθεί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ το χωριό για την πραγματοποίηση δωρεάν τεστ στους Σταμνιώτες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-ενημέρωση του Προέδρου της Κοινότητας Σταμνάς κ. Δημήτρη Μπούρου:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

Αγαπητοί χωριανοί
Το βράδυ του Σαββάτου στις 22,00 με πληροφόρησαν ότι οι δύο νηπιαγωγοί που υπηρετούν στο νηπιαγωγείο του χωριού μας βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό (covid- 19), άμεσα ενημερώθηκε ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Σωτηρακόπουλος.

Κατόπιν τούτων το νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες για να γίνει απολύμανση. Περιμένουμε οδηγίες από την Διεύθυνση Υγείας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, για την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της νόσου.

Σας παρακαλώ να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί για να περιορίσουμε το πρόβλημα, να σας επισημάνω ότι ο κίνδυνος από την διασπορά του κορωνοϊού (covid-19) εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλος.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου
Δημήτριος Μπούρος Αλκ.

https://iaitoloakarnania.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button