Δυο σημαντικές διοργανώσεις μπάσκετ στο Μεσολόγγι

spo-basket
Στο Μεσολόγγι θα διεξαχθεί  από 28 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων μπάσκετ και στο τέλος Αυγούστου  το τουρνουά Φιλίας όπου θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες Παίδων της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Το τουρνουά αυτό σημειώνεται ότι βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA
Για την εξέλιξη αυτή αναφέρει ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος:

“Ευχαριστω απο καρδιάς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κύριο Βασιλακόπουλο τον Αντιπρόεδρο κύριο Γολεμη καθώς και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κύριο Νικάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα ζήσει τον Ιούνιο και Τον Αύγουστο τις κορυφαίες στιγμές του αθλητισμού στο μπάσκετ φιλοξενώντας τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες αλλα και Ευρωπαϊκές του Μεσογειακού Νότου : Ιταλία ,Ισπανία ,Γαλλία και Ελλάδα σε εθνικό επίπεδο στην κατηγορία των Παίδων Έτσι για 2 εβδομάδες η πολη μας θα ειναι γεμάτη απο επισκέπτες απο Ελλάδα και Ευρώπη! Έτσι φανταζόμαστε εμείς την ανάπτυξη! Όλοι μαζί μπορούμε!!!”

H ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ:

“Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ θεωρεί σκόπιμο να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου κύριο Καραπάνο για την ανάληψη 2 σημαντικών διοργανώσεων Πανελληνίου και Ευρωπαϊκού βεληνεκούς. Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι από 28 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων μπάσκετ και στο τέλος Αυγούστου  το τουρνουά Φιλίας όπου θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες Παίδων της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Το τουρνουά αυτό σημειώνεται ότι βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA. Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου επ’ ευκαιρία  θα ανακατασκευάσει το ΔΑΚ της πόλης με την προσθήκη νέων ηλεκτρονικών μέσων και την δημιουργία νέων αποδυτηρίων.Η ΕΣΚΑΒΔΕ ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή εκδηλώσεις όπως οι παραπάνω θα διεξαχθούν και στην πόλη του Αγρινίου. Οι δημοτικοί άρχοντες της Πόλης του Αγρινίου έχουν τον λόγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button