ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Δύο νέα ΚΔΑΠ σε Αγρίνιο και Γραμματικού θα λειτουργήσουν τη σχολική χρονιά 2020-21

To Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» «ΚΟΙ.Π.Α Δ. Αγρινίου» ενημερώνει ότι για την σχολική χρονιά 2020-2021  ότι θα λειτουργήσουν 2 νέα ΚΔΑΠ:

Κ.Δ.Α.Π ΤΗΛ/ΝΟ Δ/ΝΣΗ
Κ.Δ.Α.Π   στον κτίριο του   (2ο Δημοτικού  Παιδικού Σταθμού ) 26410-23463 Θυσίας 16 Αγρίνιο
Κ.Δ.Α.Π στην  Δ.Ε  Γραμματικού 26350-41118  

Γραμματικού

 

«Μέλημα μας είναι η σωστή αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών αλλά και η καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των γονέων.  Απαντώντας στο δικό τους αίτημα δημιουργούμε με πολύ αγάπη και φροντίδα  δύο νέους χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να αναδείξουν τη δημιουργικότητα τους  και να ψυχαγωγηθούν καθοδηγούμενα από το εξειδικευμένο προσωπικό των δομών.

Εργαζόμαστε μεθοδικά και ακούραστα για να χτίσουμε όλοι μαζί ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων βασισμένο στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες των παιδιών μας», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου.

Θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα  ΚΔΑΠ:


Κ.Δ.Α.Π ΤΗΛ/ΝΟ Δ/ΝΣΗ
«Το Αερόστατο» 26410-20725 Προυσωτίσσης και Νικηταρά
«Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ» 26410-32134 Μπότσαρη Μάρκου 4
ΚΔΑΠ  Δ.Ε  Παραβόλας 26410-63247 Παραβόλα

 

Πληροφορίες για τις εγγραφές που θα αρχίσουν μέσα στον Ιούνιο θα παρέχονται  από το γραφείο της ΚΟΙ.ΠΑ Μακρή 11 και στις αντίστοιχες διευθύνσεις των ΚΔΑΠ από Δευτέρα 25-05-2020  και ώρες από 16:00μ.μ  έως 21:00 μ.

Την λειτουργία των δύο νέων δημοτικών ΚΔΑΠ χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς. Τον Ιούνιο θα γίνουν και οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου. Η ΚΟΙΠΑ μας ενημερώνει επίσης ότι φέτος θα λειτουργήσουν και νέα ΚΔΑΠ στον Δήμο Αγρινίου.

Είναι γνωστή τόσο η θέση του Συλλόγου μας όσο και της ΠΟΕ ΟΤΑ υπέρ της διατήρησης του Δημόσιου Χαρακτήρα των Υπηρεσιών των Δήμων και της δημιουργίας μόνιμων θέσεων εργασίας.

-Χαιρετίζουμε την απόφαση δημιουργίας νέων Δημοτικών ΚΔΑΠ.
-Στηρίζουμε – και ζητάμε το ίδιο να πράξουν και οι Συνάδελφοι – με κάθε νόμιμο τρόπο την λειτουργία των Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών και Δημοτικών ΚΔΑΠ.
– Ζητάμε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση των νέων Δομών και για την κάλυψη των αναγκών των ήδη υπαρχόντων.
– Ανανέωση όλων των συμβάσεων των ΕΣΠΑ και σταδιακή τακτοποίησή τους με μόνιμη εργασία, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button