ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο 1ο Λύκειο Αγρινίου

Φόβοι για διασπορά- Άμεσα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση- Καμία απόφαση για κλείσιμο του σχολείου ακόμη

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε μαθητές τμημάτων του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου έχουν κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς για τη διαχείριση της κατάστασης.

Λόγω των διαχωρισμών των μαθητικών τμημάτων με βάση τις κατευθύνσεις που έχουν επιλεγεί, εκφράζονται φόβοι διασποράς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες υπάρχει ακόμη μία περίπτωση εμπύρετου μαθητή που προκαλεί ανησυχία και εκφράζονται σοβαροί φόβοι διασποράς.


Από το Δήμο Αγρινίου θα προχωρήσει απολύμανση στους χώρους του σχολείου. Πάντως, όπως επιβεβαιώνεται και από διεύθυνση μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν πρόκειται να κλείσει το σχολείο.

Αυτονόητα τα δύο τμήματα στα οποία έχουν εντοπιστεί τα κρούσματα δεν θα κάνουν μαθήματα για τις επόμενες 14 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, με απόφασή της οι μαθητές τους αποχώρησαν ήδη από το σχολείο.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Έχω την εντύπωση ότι παίζουν με την ΥΓΕΙΑ των μαθητών όλων των βαθμίδων, και βάζουν σε ΚΥΝΔΙΝΟ την κοινωνία. Οι ειδικοί, σαν ειδικοί εισακουγοντε, και η Πολιτεία με την μέθοδο του αυταρχισμού βγάζει αυτό βούλες Αποφάσεις, με κίνδυνο των παιδιών, καθηγητών, και εργαζομένων, στους τομείς τις εκπαίδευσης.

  2. Ρε κλείστε τα Σχολεία πριν είναι ΑΡΓΆ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ κυρίες αφήστε τα πειράματα με την ΥΓΕΙΑ του κόσμου που υποφέρει!!!! Μην κάνετε αλλά πειράματα!!! Ακούστε τους ειδικούς που λένε ότι οι ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ είναι ταχύτατες κατά 50%!!!!Εξ αποστάσεως εκπεδευση Τώρα. Μέτρα, μάσκες, αποστάσεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν σε αίθουσες 15 τετραγωνικών!!!! Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button