Γεγονότα

Δυο επιχειρήσεις του Αγρινίου ζητούν αποπληρωμή των χρεών τους από τον Σώρρα!

epi-sorras1Δεκάδες είναι οι πολίτες και στην ΔΟΥ Αγρινίου (σ.σ. από τους συνολικά 6.000 σε όλη την Ελλάδα)  που ζητουν την αποπληρωμή των χρεών τους από το περιβόητο ομόλογο του Αρτέμη Σώρρα.

Να θυμίσουμε πως τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών περίπου 6.00 είναι τα πληρεξούσια που έχουν καταθέσει πολίτες σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στην περιφέρεια, με τα οποία ζητούν να εισπραχθούν τα χρέη τους μέσω των ομολόγων του Σώρρα.

Ταυτόχρονα με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πολιτών που παραπέμπουν στον Σώρρα για να πληρωθούν τα χρέη τους οι συγκεντρώσεις της οργάνωσής του «Ελλήνων Συνέλευσις» σε καφενεία και πλατείες σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξανόμενο ακροατήριο. Χαρακτηριστική η περίπτωση χθες το απόγευμα στο Καινούργιο του Δήμου Αγρινίου, όπου ο ιδρυτής της Ε.ΣΥ. μίλησε σε ακροατήρια δεκάδων ατόμων. Η Ε.ΣΥ αριθμεί μέχρι σήμερα ικανό αριθμό γραφείων σε Αγρίνιο, Καινούργιο, Μακρυνεία, Καινούργιο, Κατούνα, Ναύπακτο κ.α. και όπως φαίνεται έπεται συνέχεια, μιας και δεν είναι λίγοι οι πολίτες που θεωρούν τον Σώρρα “σωτήρα” ή απλά “όχημα” για να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους.

Προ ολίγων ημερών μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του διαδικτύου με 41 επιχειρήσεις , που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ και που και αυτές ζητούν την αποπληρωμή τους από τον ¨θησαυρό” του Σώρρα.

Ανάμεσα σε αυτές, περιλαμβάνονται και δυο επιχειρήσεις του Αγρινίου. Σύμφωνα με την λίστα η μια επιχείρηση φέρεται να χρωστά 444.645 ευρώ και η δεύτερη 340.632 ευρώ. Από την λίστα μάλιστα επιβεβαιώνεται πως ο Σώρρας είναι περισσότερο πιστευτός στην ελληνική περιφέρεια.
Από εκεί και πέρα, πολίτες και επιχειρηματίες του Αγρινίου που καταθέτουν τα πληρεξούσια, ενημερώνονται από τους υπαλλήλους  της ΔΟΥ πως η υπηρεσία δέχεται μόνο… μετρητά και πως ισχύουν οι πάγιες ρυθμίσεις για όσους μπορούν να ενταχθούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close