ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Δύναμη Υπαλλήλων» ΟΤΑ Αιτωλ/νίας: «Ομαδούλες και κανιβαλισμός στις τάξεις των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου»

O συνδυασμός «Δύναμη Υπαλλήλων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας» με ανακοίνωσή του παίρνει θέση στην αντιπαράθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων με τον πρώην αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου δήμου Αγρινίου Χρήστου Γκούντα.

«Η ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου που πολιτεύεται με αναχρονιστικές μεθόδους, που το διαίρει και βασίλευε είναι ο πυρήνας της μεθόδευσης, που οι ομαδούλες και ο περίπου κανιβαλισμός στις τάξεις των εργαζομένων είναι η σημερινή πραγματικότητα», αναφέρεται, με την ανακοίνωση να καταλήγει ότι «από την άλλη μεριά και τις αιτιάσεις του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, εμείς κύριε Γκούντα πιστεύουμε ότι οι μάχες δίνονται από μέσα και την βολική απόδραση δεν την επικροτούμε».


Η ανακοίνωση της «Δύναμης Υπαλλήλων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας»:

«Στις εκατέρωθεν ανακοινώσεις μεταξύ του παραιτηθέντος πολιτικού προϊσταμένου και της νυν ηγεσίας του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου, επιλέξαμε να μην πάρουμε θέση εάν και άποψη έχουμε.

Η φιλοτιμία  και η εργατικότητα του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου, ευτυχώς δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν.

Ήρθαν όμως στην επιφάνεια πρακτικές, καλά κρυμμένες για χρόνια κάτω από το χαλί, που όχι μόνο δεν συνάδουν με το καλώς συνδικαλίζεσθε, αλλά καταδεικνύουν την κατρακύλα του συνδικαλιστικού οργάνου έναντι  του καταστατικού σκοπού του, που δεν είναι τίποτε άλλο από την περιφρούρηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Είναι εκείνη η ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου που πολιτεύεται με αναχρονιστικές μεθόδους, που το διαίρει και βασίλευε είναι ο πυρήνας της μεθόδευσης, που οι ομαδούλες και ο περίπου κανιβαλισμός στις τάξεις των εργαζομένων είναι η σημερινή πραγματικότητα, με αποκλειστική ευθύνη της μεγάλης καρέκλας του οργάνου και γι’ αυτό  μιλάμε ευθέως για κατήφορο.

Αυτη λοιπόν την κατάσταση προσβλέπουμε και θα αλλάξουμε μέσα από την  την δική μας συνδικαλιστική προσπάθεια ως παράταξη.

Από την άλλη μεριά και τις αιτιάσεις του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, εμείς κύριε Γκούντα πιστεύουμε ότι οι μάχες δίνονται από μέσα και την βολική απόδραση δεν την επικροτούμε».

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button