Εκλογές

"Δύναμη Συνεργασίας": Χρήματα για το γηροκομείο Θέρμου και όχι για εκλογικό κέντρο

po-konstantaras-kosmas1Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά προκειμένου να τον ενημερώσει για τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού “Δύναμη Συνεργασίας”.

Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Κωνσταντάρας παρουσίασε τις ενέργειες και τις δράσεις που θα αναπτύξει σαν Δήμαρχος Θέρμου σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της εκκλησίας και βρέθηκαν κοινές απόψεις που σίγουρα θα βοηθήσουν το τόπο.

po-konstantaras-kosmas2Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Επίσης ο κ. Κωνσταντάρας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 16 Μαϊου ο συνδυασμός ” ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ “  θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια για την ανέγερση του Γηροκομείου Θέρμου στην ενορία του Αγίου Δημητρίου και το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας της Παναγίας Θέρμου, με ισόποσα χρηματικά ποσά που αφορούν τα έξοδα από την μη λειτουργία του εκλογικού κέντρου για το παραπάνω σκοπό  Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντάρα για την επίσκεψη και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ εκκλησίας και τοπικής αυτοδιοίκησης και την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button