ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδος: Συμμετοχή στην έκθεση “DUBAI EXPO 2021” για επιχειρηματίες

Η  Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδος  προτίθεται  να συμμετάσχει στην  έκθεση  «DUBAI  EXPO  2021»  ,την πρώτη Παγκόσμια έκθεση που διοργανώνεται από χώρα της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Νότιας Ασίας με συμμετοχή 192 χωρών.

Η έκθεση έχει διάρκεια 6 μήνες, από 1η  Οκτωβρίου 2021 ως 31 Μαρτίου 2022 ενώ προβλέπεται να προσελκύσει περίπου 25 εκατομμύρια επισκέπτες, το 70% των οποίων θα έρθουν από χώρες εκτός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το θέμα της έκθεσης προάγει τις ιδέες της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης και της ελευθερίας κινήσεων ιδεών, αγαθών και ανθρώπων.


Η ΠΔΕ προτίθεται να λάβει μέρος στο ελληνικό περίπτερο για διάστημα μιας εβδομάδας από 21 έως 27 Μαρτίου 2022, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με έμφαση στην ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και αξιοθέατων της Δυτικής Ελλάδας, της αγροδιατροφής και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στοχεύοντας στην ανάδειξη των δυναμικών επιχειρήσεων και των πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας. Μέσα από τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση, στόχος είναι η ΠΔΕ να επανατοποθετηθεί δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το διάστημα που έχουμε επιλέξει για τη συμμετοχή μας θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό καθώς περιλαμβάνει την Εθνική μας εορτή 25η Μαρτίου και τη τελευταία εβδομάδα της έκθεσης  που αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Το κόστος ενοικίασης του ελληνικού περιπτέρου για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα και τα κόστη των ανωτέρω εκδηλώσεων στην έκθεση, αποτελούν δαπάνη της Περιφέρειας. Θεωρούμε σημαντικό τόσο για την προβολή της Περιφέρειας μας, όσο και για την προβολή της επιχείρησης σας,  να συμμετάσχετε στην ελληνική αποστολή και στις επιμέρους εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, παρουσιάζοντας  τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Οι εκδηλώσεις βρίσκονται υπό σχεδιασμό και προγραμματίζεται να συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά μια ημερίδα για την αγροδιατροφή και μία για τις καινοτόμες επιχειρήσεις και τις επενδυτικές προοπτικές στην ΠΔΕ.  Τα κόστη μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων κάθε επιχείρησης , καθώς και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων θα καλυφθούν με ιδία δαπάνη.

Γνωστοποιήσετε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022 εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας στην έκθεση μέσω απαντητικής επιστολής. Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το εθνικό περίπτερο το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της έκθεσης https://greeceexpo2020.com/ και https://www.expo2020dubai.com/en/understanding-expo/participants/country-pavilions/greece

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σεφεριάδη Αμαλία στα τηλέφωνα 2613613628,-521.

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ

ΠΡΟΣ:  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με την παρούσα αίτηση εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για συμμετοχή της εταιρείας μας στο ελληνικό περίπτερο της παγκόσμιας έκθεσης “DUBAI EXPO 2020” για το διάστημα 21-27 Μαρτίου του 2022.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

ΟΝΟΜΑ:  

 

ΕΠΙΘΕΤΟ:  

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ:  

 

ΘΕΣΗ:  

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:  

 

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ:

 
ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ/ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ο/H ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ

 

(Υπογραφή)

 

 

 

 

 

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button