ΔΣ ΔΕΥΑΑ: «Κόπηκε» η αντιμισθία του αντιπροέδρου Κ. Κιτσοπάνου

O ίδιος, ήταν ο μόνος που καταψήφισε την πρόταση

Μία νέα εξέλιξη σημειώθηκε στο ΔΣ της ΔΕΥΑ Αγρινίου στην πρόσφατη συνεδρίαση του, που πιθανώς και να σχετίζεται με τις καταγγελίες του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ κ. Γιάννη Φαρμάκη για τον μηχανισμό παρακολούθησης και την συσχέτιση του με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Όπως είναι γνωστό, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ο πρόεδρος κ. Φαρμάκης αποκάλυψε πως σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του αντιπροέδρου Κ. Κιτσοπάνου, εκείνος ήταν τελικά που χρησιμοποιούσε τον μηχανισμό «ως φορτιστή». Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές ενώ στο πρόσφατο ΔΣ της ΔΕΥΑΑ συζητήθηκε η εισήγηση του προέδρου του ΔΣ Γ. Φαρμάκη για την περαίωση της πλήρους απασχόλησης του μέλους του ΔΣ και αντιπροέδρου του, Κώστα Κιτσοπάνου.


Το Δ.Σ. έπειτα από συζήτηση κατά πλειοψηφία αποφάσισε να εισηγηθεί την περαίωση της πλήρους απασχόλησης στην ΔΕΥΑΑ του αντιπροέδρου και μέλους του ΔΣ, Κώστα Κιτσοπάνου. Αυτο σημαίνει πως η αντιμισθία που λάμβανε ο κ. Κιτσοπανος και που ισούνταν με το μισό της αντιμισθίας του δήμαρχου, διακόπτεται.

Το ποσό της μηνιαίας αντιμισθίας του θα μεταφερθεί για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες και του τεχνικού προγράμματος της ΔΕΥΑΑ. Την μοναδική αρνητική ψήφο έδωσε ο ίδιος ο κ. Κιτσοπάνος.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΔΕΥΑΑ Ιωάννης Φαρμάκης Κώστας Κιτσοπάνος