ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δρυμός Βόνιτσας: Καταστροφική πυρκαγιά σε μηχανοστάσιο υδροπονικής καλλιέργειας (φωτο)

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στις 3:00 το μεσημέρι στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν τα μηχανήματα για το μηχανοστάσιο υδροπονικής καλλιέργειας στο Κτήμα Παλούκη, στον Δρυμό Ακτίου – Βόνιτσας.

Τα αδέλφια Παλούκη τα τελευταία χρόνια είχαν δημιουργήσει μια πρότυπη μονάδα θερμοκηπίων στην περιοχή. Η Μονάδα λειτουργεί από το 2007 και παράγει απ’ όλων των ειδών τα λαχανικά κλπ.


Δυστυχώς σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, στο οίκημα ξέσπασε πυρκαγιά και έκαψε μέρος του θερμοκηπίου.

Στην εγκατάσταση πολλών τετραγωνικών, λειτουργούσε ως μηχανοστάσιο, αντλιοστάσιο και είχε τα ψυγεία, κομπιούτερ υδροπονίας, σύστημα αντίστροφης όσμωσης, μοτέρ, κανόνια θέρμανσης και όλο τον εξοπλισμό των Θερμοκηπίων. Λιπάσματα, φαρμακευτικά είδη και ότι άλλο χρειάζονται τα θερμοκήπια.

Η επιχείρηση λειτουργούσε από το 2007 και αποτελούσε ένα “όνειρο” οικογενειακής επιχείρησης πολλών εκατομμυρίων που έδινε προϊόντα από την Λευκάδα έως το Αγρίνιο.

Στον τόπο της πυρκαγιάς κατέφθασαν οχήματα με άνδρες της Πυροσβεστικής που ενήργησαν την κατάσβεση.

Οι ιδιοκτήτες των θερμοκηπίων κάνουν λόγο για εμπρηστική ενέργεια και δεν μπορούν να εξηγήσουν με άλλο τρόπο το περιστατικό.

Πάντως σημειώνεται ότι οι αφοί Παλούκη είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην περιοχή και δεν φαίνεται να είχαν πρόβλημα με κανέναν.

katounanews.blogspot.com

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button