ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Γνωρίστε τους Δρομείς Οινιαδών

Η αθλητική και πολιτιστική ομάδα Δρομείς Οινιαδών,είναι μια παρέα νέων ανθρώπων που η αγάπη τους για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό τους ώθησε να δράσουν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό την αθλητική και πολιτιστική ανάδειξη του τόπου.

Οι Δρομείς Οινιαδών λαμβάνουν μέρος σε πολλούς αγώνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και το αξιοθαύμαστο είναι ότι χωρίς να υπάρχει προπονητική καθοδήγηση αλλά και με ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις,προπονούνται μονοί( σε δρόμους, εγκαταλελειμμένα στάδια) και παρόλα αυτά έχουν πολλές πρωτιές και σημαντικές επιτυχίες. Προσκαλούν  όσους και όσες αγαπούν το τρέξιμο και την καλή παρέα να τους ακολουθήσουν στα δρομικά  ταξίδια. “Μαζί να δημιουργήσουμε τον πολιτισμό που θέλουμε”, είναι το σύνθημά τους.

Μια θεατρική εβδομάδα, ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ, μια έκθεση φωτογραφίας, έναν αγώνα δρόμου….Αυτά είναι κάποια από τα όσα επιθυμούν και θέλουν να προγραμματίσουν οι Δρομείς Οινιαδών. Ο πολιτισμός είναι οι καθημερινές τους πράξεις. Όσα κάνει ο καθένας μέσα από τις ομάδες που συμμετέχει, ο εθελοντισμός και η προσφορά, μπορούν, πλέον, να γίνουν καθημερινότητα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε  στις κάτωθι διευθύνσεις-τηλέφωνα:

fb:Δρομείς Οινιαδών e-mail:dromeisoiniadon@gmail.com

κιν:6973384152-6945998611

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button