ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δράση των Προσκόπων Αγρινίου: «Χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί, γίνε ο Άγιος Βασίλης»

Πρωτοβουλία και Δράση για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Δράση για τις γιορτές των Χριστουγέννων από τους Πρόσκοπους του Αγρινίου, που για 5η συνεχόμενη χρονιά προσπαθούν με την βοήθεια των πολιτών να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά που θα «ξεχάσει» ο Άγιος Βασίλης

Κάθε Χριστούγεννα οι Πρόσκοποι Αγρινίου υλοποιούν μια πρωτοβουλία καινοτόμα για την πόλη μας και την Προσκοπική Κίνηση

Αναλυτικά:

«Πρωτοβουλία και Δράση των Προσκόπων του Αγρινίου για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Εμείς οι Πρόσκοποι Αγρινίου για 5η συνεχόμενη χρονιά προσπαθούμε με την βοήθεια των συμπολιτών μας να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που θα «ξεχάσει» ο Άγιος Βασίλης!!!

Κάθε Χριστούγεννα οι Πρόσκοποι Αγρινίου υλοποιούμε μια πρωτοβουλία καινοτόμα για την πόλη μας και την Προσκοπική Κίνηση !!!

Σχεδιάζουμε και χαρίζουμε χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια μέσω μιας δράσης που σκοπό έχει να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ,δώρα από τον Άγιο Βασίλη.
Ζητούμε από τα Ειδικά σχολεία και το κοινωνικό συσσίτιο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου να μας φέρουν γράμματα από παιδάκια που θα τα “ξεχνούσε” ο Άγιος Βασίλης.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα γινόντουσαν αν δεν συμμετείχαν στην δράση μας όλοι αυτοί που πρόσφεραν τα δώρα και όλοι αυτοί που πίστευαν με εμάς, ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και να χαρίσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδιά !!!

Πέρυσι καταφέραμε να χαρίσουμε 197 χαμόγελα. Φέτος με την βοήθεια όλων μας θέλουμε να φτάσουμε τον αριθμό αυτόν ακόμα υψηλότερα, όσο υψηλότερα γίνεται. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος μέσα από την δημοσιοποίηση της δράσης μας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό.

Η δράση μας φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία όπως γίνεται κάθε χρόνο αλλά μέσα από τα social media !!!

Οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν , δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε μια μαζική συγκέντρωση , και για αυτό το λόγο θα θέλαμε από εσάς να μας βοηθήσετε και να μεταδώσουμε το μήνυμα μας μέσω των social media σε όσους πιο πολλούς συμπολίτες μας μπορούμε !!!

Ελάτε να κάνουμε πράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων και να χαρίσουμε χ α μ ό γ ε λ α!!!! Γιατί «…προτιμούμε το χαμόγελο από το δάκρυ ενός παιδιού».

Με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε!!! Από εσάς ζητάμε , αν θέλετε να συμμετέχετε και να αγοράσετε ένα δώρο, υλοποιώντας την επιθυμία ενός παιδιού , μέσα από την εκδήλωση μας .

Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης σας εκ’ μέρους για αγορά δώρου και εκπλήρωση της επιθυμίας του παιδιού παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση μας το αργότερο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 17/12

αναφέροντας το όνομα σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να έλθουμε σε επαφή μαζί σας για τα περαιτέρω.

στο e-mail scoutsofagrinio1@gmail.com

στα τηλέφωνα

Δημητράντζου Όλγα 6972851049

Παπαδήμας θεόδωρος 6937327125

Τατούλης Τριαντάφυλλος 6936247556

Μεντζεντζής Παντελής 6977317767

Μάντζιος Κωνσταντίνος 6946121071

Μπορείτε να μας βρείτε και να στείλετε το μήνυμα σας και στη σελίδα μας στο Facebook

Κάντε μας like και προωθήστε την εκδήλωση στους φίλους σας και τα μέλη σας

https://www.facebook.com/groups/517069555130777»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button