Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενημερωτική δράση για την υπέρταση από την 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου στο ΚΑΠΗ

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 η 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου στο πλαίσιο υλοποίησης παρεμβάσεων στο γενικό πληθυσμό και της συνεργασίας με το ΚΟΙΠΑ Αγρινίου ολοκλήρωσε δράση στο 1Ο ΚΑΠΗ Αγρινίου με θέμα “Υπέρταση: Η θεωρία στη πράξη”.

Η δράση υλοποιήθηκε σε δύο συναντήσεις. Κατά τη πρώτη συνάντηση, που έγινε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία-εισήγηση με θέμα “Αρτηριακή πίεση, υπέρταση, σωστή μέτρηση”, εκπαίδευση των μελών για την ορθή μέθοδο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και δόθηκαν οδηγίες για τη σωστή καταγραφή των τιμών σε εβδομαδιαία βάση σε έντυπο που διανεμήθηκε.


Στη δεύτερη συνάντηση, μια εβδομάδα μετά, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. προσήλθαν με το Εβδομαδιαίο Έντυπο Καταγραφής Αρτηριακής Πίεσης, δόθηκαν περεταίρω οδηγίες και έγιναν παραπομπές σε περιπτώσεις που κρίθηκε αναγκαίο.

Κατά τη δράση διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τίτλο “Τρέχω για την υγεία μου”, το οποίο δημιουργήθηκε από το προσωπικό των ΤΟΜΥ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στην είσοδο της 2ης ΤΟΜΥ – Γαβαλούς, στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη και στην είσοδο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και τροφίμων του Πανεπιστημίου Πάτρας, (Παράρτημα Αγρινίου) στην οδό Γ. Σεφέρη 2.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button