Αυτοδιοίκηση

Δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου

po-koinoniko-pantopoleio-mesologgi1

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου,όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,  καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να υποστηρίξει τους συνδημότες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη:

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα μοίρασε   φρέσκα τρόφιμα όπως ψάρια και φρούτα καθώς και τυποποιημένα προϊόντα όπως αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά κλπ.po-koinoniko-pantopoleio-mesologgi2

Συγκεκριμένα, κατά τον μήνα Αύγουστο μοιράστηκαν 20 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια σε 150 οικογένειες. Τον μήνα Σεπτέμβριο, μοιράστηκαν 16 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια σε 172 οικογένειες. Τον μήνα Οκτώβριο 100 κιλά ψάρια σε 40 οικογένειες. Τον μήνα Νοέμβριο μοιράστηκαν 21 τόνοι μήλα σε 139 οικογένειες.       Επιπλέον μοιράστηκαν 20 τόνοι ακτινίδια και 20 τόνοι μανταρίνια σε 260 οικογένειες. Έγινε εντατική προσπάθεια σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, η βοήθεια αυτή να φτάσει έως και το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας.

Επιπροσθέτως, δόθηκαν και έκτακτες ενισχύσεις σε είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες όπου αυτό επιβαλλόταν από την περίσταση. Μοιράστηκαν επίσης σε 74 οικογένειες τυποποιημένα προϊόντα καθώς και βρεφικά είδη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε δήλωσή της, η εντεταλμένη σύμβουλος Ευαγ. Τσέλιου σημειώνει ότι: «Σε αυτή μας την προσπάθεια αναγνωρίζουμε την προσφορά ιδιωτών αλλά και του Μεσολογγίτικου λαού που πρόσφεραν και γέμισαν τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου από το υστέρημα της τσέπης τους αλλά από το περίσσευμα της καρδιάς τους. για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά».

Τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους συνεισέφεραν στην υποστήριξη της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, εκφράζει επίσης ο Δήμαρχος   Νίκος Καραπάνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close