Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δράσεις του Δήμου Μεσολογγίου για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών (φωτο)

Δράσεις ενημέρωσης πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που υλοποιήθηκαν στις 23 και 25 Νοεμβρίου 2022 στον Μεσολογγίου.

Την  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Μεσολογγίου,  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία από τον ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, κο Λιάγκα Σπυρίδων  με θέμα:  «Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ».


Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00πμ, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενημέρωσαν τους υπαλλήλους των Καταστημάτων και των Επιχειρήσεων, στο Κέντρο της Πόλης μας,  διανέμοντας έντυπο – ενημερωτικό υλικό. από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας ΚΕ.Θ.Ι. και από την Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του Δήμου Μεσολογγίου:

«Η δράση έγινε παρουσία  του Αντιδημάρχου Διοικητικού – Οικονομικού, Νίκου Καραπάνου και του Εντεταλμένου Συμβούλου, Γιώργου Σωτηρακόπουλου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου  το προσεχές διάστημα θα προγραμματίσει  περισσότερες δράσεις  ενημέρωσης και πρόληψης στην τοπική κοινωνία, διότι “μέλημά της δημοτικής αρχής  είναι η ενεργή συμμετοχή όλων, δίνοντας τη δύναμη σε όλες τις γυναίκες και θύματα βίας, να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν διέξοδο διαφυγής και υποστήριξης στην σκληρή καθημερινότητά τους”.

draseis (3)

draseis (1)

draseis (2)

draseis (4)

draseis (5)

draseis (7)

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button