ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Δράσεις σε Ναύπακτο και Λευκάδα για την “Ωρα της Γης”

“H Ωρα της Γης” είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για την κλιματική αλλαγή και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.

Αναλυτικα η ανακοίνωση απο την περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλέ


Φέτος, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να ανακάμψει από την πανδημία COVID -19 και παράλληλα οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση και τη φύση, στη σύνοδο για το κλίμα, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως χρειάζεται να στραφούμε ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Χιλιάδες πολίτες, αλλά και δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις και μνημεία στην Ελλάδα, θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για προστασία της φύσης.

Ο Δήμος Ναυπακτίας συμμετέχει, σβήνοντας συμβολικά στις 20:30 το Σάββατο 27 Μαρτίου, το δημοτικό φωτισμό στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου, και στο κτήριο του Δημαρχείου.

Παράλληλα η περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλέθα προβάλει στις 20:30 διαδικτυακά στο Facebook και στο κανάλι You Tube τις δράσεις  “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ” που έχει υλοποιήσει μαζί με τον Δήμο Ναυπακτίας και το WWF Ελλάς από το 2009 έως και το 2013, στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Σας προσκαλούμε στις 20:30 το Σάββατο 27 Μαρτίου,  να κάνετε κι εσείς μια νέα αρχή και να κλείσετε συμβολικά τα φώτα του σπιτιού σας, στέλνοντας το δικό σας μήνυμα, μαζί με εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, για την ανάγκη προστασίας της φύσης.

Link Facebookγιατις20:30 :https://www.facebook.com/prasinomple.ecomagazine

Link You Tubeγιατις 20:30 https://studio.youtube.com/video/WXCOs9cyuJE/edit

αναλυτικα η ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης WWF,  σχετικά με την παγκόσμια εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος Ώρα της Γης,  συμμετέχει με τη συμβολική συσκότιση των εμβληματικών Κάστρων της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου Αιτωλοακαρνανίας και Αγίας Μαύρας Λευκάδας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη προστασία του πλανήτη μας

το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 από τις 20:30 έως τις 21:30.

Όλοι μαζί, για μια νέα αρχή, σβήνουμε τα φώτα για 1 ώρα, αναχαιτίζοντας την κλιματική κρίση.

Το βίντεο για την Ώρα της Γης διατίθεται στον ακόλουθο σύνδεσμο. https://youtu.be/lzqWRxHYZ-k 

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button