ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Δράσεις καθαριότητας από την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Στo πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας , στηρίζοντας τη πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για διοργάνωση δράσεων, σε μια εβδομάδα αφιερωμένη για το περιβάλλον, βρέθηκε στο Αγρίνιο και προέβησαν στον καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστόφορου και στο άλσος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση, ευχαριστούν τον δήμο Αγρινίου για την προμήθεια των υλικών που χρειάστηκαν για το καθαρισμό.


Ακόμη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την επαγρύπνηση των πολιτών για τους κινδύνους που διατρέχει το περιβάλλον και την υψίστης σημασίας προστασία του από τον καθένα μας ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα σήμερα η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας μαζί με τον Τομεάρχη Βιομηχανίας και Εμπορίου της ΟΝΝΕΔ Ζαφείρη Καραβία βρέθηκαν στο Αγρίνιο και προέβησαν στον καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστόφορου και του Πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Για αυτή τη δράση μας ωστόσο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αγρινίου, καθώς μας προμήθευσε με όλα όσα χρειάστηκαν για το καθαρισμό.

Η Ελλάδα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης σε φυσικά τοπία (πάρκα, δάση) αλλά και σε βιοποικιλότητα. Η φύση όμως αυτή τη στιγμή με τις συνθήκες ρύπανσης και την κλιματική αλλαγή χρειάζεται βοήθεια και δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς.

Ήδη η Πράσινη Ατζέντα της κυβέρνησης και το πρόγραμμά της για τη προστασία του Περιβάλλοντος έχει τεθεί σε εφαρμογή. Όμως μην ξεχνάμε ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική”.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button