Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δράσεις ενόψει Χριστουγέννων στο 2ο ΕΠΑΛ

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου απέδειξαν εμπράκτως την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων το έμψυχο δυναμικό του σχολείου συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν τόσο σε παιδιά που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και σε παιδιά και οικογένειες που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας.

Ακόμη, στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης το τμήμα Γ Νοσηλευτών του σχολείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο ΚΑΠΠΗ Αγρινίου την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

Η διευθύντρια του ΚΑΠΗ, το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι υποδέχτηκαν θερμά μαθητές και καθηγητές οι οποίοι διοργάνωσαν και παρουσίασαν σχετική εορτή προσφέροντας γλυκά και χαρά στους τροφίμους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι νέοι – ηλικιωμένοι γεφύρωσαν το χάσμα των γενεών μεταδίδοντας αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

“Να συγχαρούμε τους μαθητές για την ανθρώπινη δράση τους και τις καθηγήτριες Θεοδωρόπουλου Ειρήνη και Ράπτη Σπυριδούλα που τους καθοδήγησαν και τους ενέπνευσαν”, καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close