Όλα τα Σπορ

Drag Day στο Αγρίνιο!

Ένα εντυπωσιακό διήμερο μηχανοκίνητου αθλητισμού, υπόσχονται οι διοργανωτές του Drag Day που θα γίνει στο αεροδρόμιο του Αγρινίου, στις 27 και 28 Απριλίου

H μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στο Μεσολόγγι Drag day που συγκέντρωσε πάνω από 10.000 θεατές είναι ο λόγος που στο Αγρίνιο έχουν αρχίσει να κινούνται όλες οι διαδικασίες ώστε τα επόμενα drag day να γίνονται στην πόλη του Αγρινίου.

Ξεκίνησε λοιπόν μια drag “κόντρα” μεταξύ των δύο πόλεων!
Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου η Pro action σε συνεργασία με τον ΑΣΗ και ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ , θα διοργανώσουν drag day  για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στο αεροδρόμιο του Αγρινίου.

Προβλέπεται ένα τρελό διήμερο με πολλά γκάζια και πολύ δυνατά αμάξια και μοτοσυκλέτες  από ολόκληρη την Ελλάδα…. καθώς και 2 show cars έκπληξη!!!


Οι συμμετοχές άρχισαν την Τέταρτη 3 Απριλίου .

ΟΔΗΓΙΕΣ DRAG DAY ΓΙΑ AYTOKINHTA

ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΕ

Κατεβάζουμε από το site της ΟΜΑΕ την αίτηση για δελτίου αθλητού που έχει και θέση για την σφραγίδα του παθολόγου.
Συμπληρώνετε την αίτηση με τα στοιχεία σας, και σφραγίζει MONO ο παθολόγος στο ανάλογο σημείο.
Εμβάζετε 60€ στον λογαριασμό της ΟΜΑΕ(Τράπεζα Πειραιώς 5055 051609 112-ΟΜΑΕ) για το ετήσιο δελτίο αθλητού.

Στέλνετε στην ΟΜΑΕ(Παλαμά 46, Χαλάνδρι – Τ.Κ. 15 232) την αίτηση του δελτίου αθλητού συμπληρωμένη ,την απόδειξη του εμβάσματος των 60€  και 2 φωτογραφίες σας.
Όλα αυτά πρέπει να γίνουν 5 τουλάχιστον μέρες πιο πριν από κάποιο Drag Day που προτίθεστε να συμμετάσχετε.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ DRAGDAY

1.  Στέλνετε mail στο  diakakisnick@yahoo.com  ονοματεπώνυμο ,    αυτοκίνητο , κατηγορία , πόλη , κινητό και το drag day που σας ενδιαφέρει  .

2.  Εμβάζετε 60€ στον λογαριασμό του συλλόγου(Εμπορική τράπεζα 49638264-Διακάκης Νίκος)  για την συμμετοχή σας στο Drag Day και αφού συμπληρώσετε με στυλό πάνω στην απόδειξη το ονοματεπώνυμο   σας και  το κινητό σας,την στέλνετε στο φαξ στο 2815009339 μέχρι την Τετάρτη πριν τον αγώνα το αργότερο.

Έτσι η συμμετοχή σας είναι καταχωρημένη.

Μετά την Τετάρτη πριν τον αγώνα δεν μπορεί να δηλωθεί νέα συμμετοχή διότι η κατάσταση συμμετοχών θα έχει φύγει για την ασφαλιστική εταιρεία !!!

ΟΔΗΓΙΕΣ DRAGDAY ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος πρέπει:

Να έχει δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας εν ισχύ.
Να είναι πάνω από 18 χρονών.
Να προσκομίσει θεωρημένη την δήλωση συμμετοχής του στον διοικητικό έλεγχο, το έντυπο της οποίας μπορεί να την κατεβάσει από την ιστοσελίδα της www.proactionracing.com.
Να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Drag Day (τηλ. 2810 301289 και 6972872983) για να δηλώσει συμμετοχή.
Δεν είναι απαραίτητο ο συμμετέχων να έχει δελτίο αθλητή της ΑΜΟΤΟΕ.
Η καταβολή του παραβόλου συμμετοχής των 60€ γίνεται στον διοικητικό έλεγχο του Σαββάτου.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το διήμερο 27-28 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Αεροδρόμιο Αγρινίου την εντυπωσιακή Drag-day. Από τις 11:00 έως τις 19:00.

Οι αγώνες θα γίνουν στο πλαίσιο του Drag Day Cup 2013 Central Greece που διοργανώνουν ο ΑΣΗ (Αγωνιστικός Σύλλογος Ηρακλείου), η ΦΙΜΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών) σε συνεργασία με την Proaction. Το Κύπελλο περιλαμβάνει 6 αγώνες. 2 στο Μεσολόγγι, 2 στο Αγρίνιο και 1 στο Ελληνικό.

Η κατάταξη κάθε κατηγορίας θα διαμορφώνεται από το καλύτερο χρονομετρημένο πέρασμα της συμμετοχής από όλο το Σαββατοκύριακο. Στην συνέχεια για τους 4 πρώτους κάθε κατηγορίας του κάθε αγώνα και για κάθε κατηγορία ξεχωριστά, θα δημιουργηθούν σχάρες που μέσα από την διαδικασία αυτών θα γίνει ανακατάταξη μόνο των τεσσάρων πρώτων θέσεων στην κάθε κατηγορία.

Τέλος ο 6ος αγώνας θα γίνει στο τέλος του χρόνου στην Λαμία και σε αυτόν θα συμμετέχουν οι 8 πρώτοι κάθε κατηγορίας. Δηλαδή:

οι 8 πρώτοι των κατηγοριών TRUE STREET 15 του κυπέλλου
οι 8 πρώτοι των κατηγοριών TRUE STREET 14 του κυπέλλου
οι 8 πρώτοι των κατηγοριών TRUE STREET 13 του κυπέλλου
οι 8 πρώτοι των κατηγοριών TRUE STREET 12 του κυπέλλου
οι 8 πρώτοι των κατηγοριών TRUE STREET 11 του κυπέλλου
Σύνολο 40 συμμετέχοντες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο έχουν όλοι οι Έλληνες οδηγοί. Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ.
Η τοποθέτηση λογοτύπων της οργάνωσης είναι υποχρεωτική για τον αγωνιζόμενο επάνω από τους αριθμούς συμμετοχής και στα εμπρός φτερά των αυτοκινήτων.

Χορηγός επικοινωνίας στο Drag Day του Αγρινίου, είναι το agriniopress.gr

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button