Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΔΟΞΑ Καινουργίου: «Οι εμμονές Αυγενάκη δημιούργησαν την κατάσταση στα ερασιτεχνικά σωματεία»

Ανακοίνωση για την αναβολή εκλογών της ΕΠΣΑ

«Κύριος υπεύθυνος, για τη κατάσταση που δημιουργήθηκε στα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου, είναι κυρίως ο νόμος και οι εμμονές Αυγενάκη, καθώς και η εγκατάλειψη των ομάδων απ’ όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης».

Τα ανωτέρω επισημαίνει σε ανακοίνωση η ΔΟΞΑ Καινουργίου μετά την αναβολή των εκλογών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Και τονίζει ακόμη πως «Μοναδική λύση, τώρα για να βγούμε από το αδιέξοδο, που δημιουργήθηκε με τον αποκλεισμό από τις εκλογικές διαδικασίες, σχεδόν του 50% των ομάδων του νομού, είναι να δοθεί μεταβατικός χρόνος εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ, των σωματείων με απλοποίηση των διαδικασιών».


Στη συνέχεια αναφέρει ότι η «αποδέσμευση των διαδικασιών αυτών, από τις καταστατικές εκλογικές διαδικασίες των ΕΠΣ και των σωματείων μελών αυτής, καθώς και τις επιχορηγήσεις, που πρέπει να έχουν καθολικό χαρακτήρα, αφού τα τεράστια πάγια οικονομικά βάρη, που αυξήθηκαν είναι γνωστά ποιοι τα επωμίζονται κάθε φορά».

Τα αιτήματα της Δόξας Καινουργίου:

«1. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι ΟΛΩΝ των σωματείων, που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους παρουσία στα πρωταθλήματα των κατηγοριών της ΕΠΣ.
2. Άμεσα οικονομική ενίσχυση των ενεργών σωματείων ποδοσφαίρου.
3. Κίνητρα για συμμετοχή τους στα νέα πρωταθλήματα ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button