Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Δώστε συναίνεση για την ένταξη των επαγγελματιών υγείας στα βαρέα και ανθυγιεινά»

Με φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι» διασώστης του ΕΚΑΒ Αγρινίου ζητά να δοθεί τέλος σε μία αδικία χρόνων

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η οποία συνοδεύεται από μία φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι», διασώστης του ΕΚΑΒ Αγρινίου ζητά να ενταχθεί το επάγγελμα στα βαρέα και ανθυγιεινά.

«Οι επαγγελματίες υγείας με αυταπάρνηση ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα τους στα δύσκολα, στον πόνο, στην μάχη για την ζωή», τονίζει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ…

«Πλησίαζει λοιπόν η ώρα του “πραγματικού χειροκροτήματος”. Η μοναδική ευκαιρία να λάβει τέλος η αδικία χρονών για τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ αλλά και κάθε επαγγελματία υγείας. Δεν είναι επιβράβευση, είναι υποχρέωση του κράτους. Είναι “χρωστούμενο” που οφείλει να αποδοθεί, είναι ηθική αποζημίωση. Τις επόμενες μέρες “χειροκροτήστε” έμπρακτα και δυνατά, κυρίες και κύριοι της επιτροπής κρίσεως ένταξης επαγγελμάτων στα βαρέα και ανθυγιεινά.

“Χειροκροτήστε με την καρδιά σας” και δώστε την συναίνεση σας για την ένταξη των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ του ΕΚΑΒ και γενικότερα των επαγγελματιών υγείας στα βαρέα και ανθυγιεινά. Ένα χειροκρότημα που άργησε πολλά χρόνια… Ένα αίτημα που έχει την θετική “υπογραφή” των πολιτών. Εκείνων των πολιτών που οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ και όλοι οι επαγγελματίες υγείας με αυταπάρνηση ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα τους στα δύσκολα, στον πόνο, στην μάχη για την ζωή.

Υ.Γ. Σας παραθέτω μια φωτογραφία του “γραφείου” όλων των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ του ΕΚΑΒ, ώστε να έχετε μια μικρή γεύση, με την ευχή να την έχετε στο μυαλό σας την ώρα της συνεδρίασης.

Με εκτίμηση,

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button