Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δωρεές από τον Όμιλο ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ-ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ στα Νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου, Άρτας

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ  προχώρησε σε δωρεές συσκευών BiPap DreamStarTM DuoST Evolve στα Νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου και Άρτας.

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ, με υψηλό το αίσθημα εταιρικής ευθύνης και πάντα στηρίζοντας την κοινωνία, με μεγάλη χαρά αποφάσισε να δωρίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, στη Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου και στη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», και στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, από μία Συσκευή BiPap DreamStarTM DuoST Evolve.

Η συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται για τον μη επεμβατικό αερισμό των ασθενών με αναπνευστική ανεπάρκεια ή Σύνδρομο Άπνοιας στον Ύπνο, οι οποίοι δεν εξαρτώνται από αναπνευστική υποστήριξη. Είναι σχεδιασμένο για να βοηθάει τους θεράποντες ιατρούς και να επιτύχουν αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Η παράδοση στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Ομίλου ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ, κo Σιάσο Γεώργιο, και από το Γενικό Διευθυντή της ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ, κo Παπαδημητρίου Παναγιώτη. Στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, η παράδοση του υλικού έγινε από το Γενικό Διευθυντή της ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ, κo Παπαδημητρίου Παναγιώτη. Στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ, κος Παπαδημητρίου Παναγιώτης, ο τ. Πρόεδρος ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ, κος Βαδιβούλης Κωνσταντίνος και τ. Μέλος ΔΣ ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ, κος Τζαχρήστας Κωνσταντίνος, ήταν παρόντες κατά της παράδοση της συσκευής.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για τον Όμιλο να προσφέρει ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button