Δυτική Ελλάδα

Δωρεάν διακοπές για 35.000 παιδιά σε παιδικές κατασκηνώσεις

epi-kataskinosi-2013-2To όνειρο όλων των παιδιών και ειδικά εκείνων χαμηλόμισθων και ανέργων, γίνεται πραγματικότητα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ο ΟΑΕΔ δίνει τη δυνατότητα 15νθήμερων διακοπών εντελώς δωρεάν σε παιδικές κατασκηνώσεις 35.000 παιδιά ανέργων ή χαμηλόμισθων εργαζόμενων που δε δικαιούνται τη συγκεκριμένη παροχή από τον ασφαλιστικό τους η άλλο φορέα. Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά μέσω Internet στον ΟΑΕΔ αίτηση συμμετοχής στο www.oaed.gr έως και τις 16 Μαΐου το αργότερο.

Παράλληλα θα πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΑΕΔ μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Αριθμό Πρωτοκόλλου κατάθεσης αίτησης (δίδεται αυτόματα μέσω Internet).

β) Δελτίο Ταυτότητας ή διαβατηρίου (άδεια διαμονής – εργασίας για αλλοδαπούς)

γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης έκδοσης τελευταίου εξαμήνου

δ)Έγγραφο που να πιστοποιεί το ΑΜΚΑ του δικαιούχου και των παιδιών του.

Ως “Δικαιούχοι” του προγράμματος ορίζονται:

Α) ασφαλισμένοι / εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Β) άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που έχουν συνεχόμενη ανεργία κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον έξι μήνες.

Γ) και για τις δύο ως άνω περιπτώσεις δικαιούχων το δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα κατά το 2012 (δήλωσε 2013) να μην υπερβαίνει το ποσό των 16.000,00 ευρώ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν ανήλικα προστατευόμενα τέκνα που γεννήθηκαν από 1/1/1999 έως 14/6/2008 (6-15 ετών) και πραγματοποιείται από τις 15 Ιουνίου έως και 3 Σεπτεμβρίου 2014.

AITHΣΕΙΣ ΣΤΟ: www.oaed.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button