Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δωρεά τροφίμων και ειδών καθαρισμού από το Κολλέγιο Αθηνών στο «Παναγία Ελεούσα»

Με πρωτοβουλία της Δόμνας Κυρζοπούλου - Λιβανού

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί θερμά την Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού, συζύγου του πολιτικού Σπήλιου Λιβανού, γιατί με δική της πρωτοβουλία, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Κολλεγίου Αθηνών πρόσφερε τρόφιμα και είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης στο Εργαστήρι.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του εργαστηρίου:

Την Έδρα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 η κα Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού, σύζυγος του πολιτικού Σπήλιου Λιβανού.
Την κα Λιβανού υποδέχτηκαν η Πρόεδρος, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοίκησης των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στους χώρους του Εργαστηρίου μας, συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους νέους μας, ενθουσιάστηκε από το περιβάλλον που συνάντησε στο Εργαστήρι μας και εξέφρασε την συγκίνησή της για το έργο αγάπης και φροντίδας που επιτελείται.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα την κα Δόμνα Λιβανού για τη δωρεά τροφίμων και είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Κολλεγίου Αθηνών με την ευγενική της πρωτοβουλία, στον οποίο και η ίδια είναι μέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button