Αθλητισμός

Δώδεκα κορυφαίοι Κορεάτες στο Αγρίνιο

spo-koreates-zaxaropoulos4Οι Κορεάτες  ( Masters και  Αθλητές ) παρουσίασαν σε επιδείξεις το Ολυμπιακό Άθλημα Tae Kwon Do, καλεσμένοι από τον Α.Σ  Tae Kwon Do Αγρινίου ¨ Ζαχαρόπουλος Χ. ¨ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Γονείς και αθλητές απόλαυσαν ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Η  άρτια τεχνική τους  κατά την εκτέλεση των θεμάτων της επίδειξης ήταν τέτοια , που ενθουσίασαν τόσο τους αθλητές των συλλόγων όσο και τους θεατές του κλειστού γυμναστηρίου ¨ Μιχάλης Κούσης ¨. 

spo-koreates-zaxaropoulos1Συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια επίσης και στους προπονητές που συμμετείχαν με τους αθλητές τους .

Προπονητές :

Ζαχαρόπουλος  Δημήτριος

Καϋμενάκης  Σπυρίδων

Σταύρακας  Φώντας

Μπεκούλης  Χρήστος

Μαρίνος  Γεώργιος

Γιαννιώτης  Χρήστος

Τσούμας  Γεώργιος

Ζάγκας  Κωνσταντίνος

Λιαμέτης  Σωτήριος

spo-koreates-zaxaropoulos3“Ένα μεγάλο  Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ  στον Δήμο Αγρινίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Γκρίζη και την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Παπαγεωργίου που με την παρουσία τους βράβευσαν τους φιλοξενούμενους Κορεάτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο του Tae Kwon Do Αγρινίου Χαράλαμπο Ζαχαρόπουλο ο οποίος  δίδαξε το Tae Kwon Do στο Νομό μας και συνεχίζει να φέρνει μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας ώστε να γνωρίσουν και οι νέες γενιές το ολυμπιακό άθλημα Tae Kwon Do”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ

 Χαντζάρας Κων/νος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close