ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Διπλή σύνδεση Λευκάδας: Επανεκκινούν οι εργασίες, εγκρίθηκαν πιστώσεις

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών πιστώσεις ύψους 3.786.801,57 ευρώ για τον διπλό άξονα Βόνιτσα-Λευκάδα και Άκτιο-Άγιος Νικόλαος, ώστε να επανεκκινήσουν άμεσα οι εργασίες τόσο στο οδικό έργο όσο και στο τμήμα μήκους 5,5 χλμ του αγωγού ύδρευσης που θα κατασκευαστεί από αυτήν την εργολαβία κατά μήκος του δρόμου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκου Παπαθανάση, διότι ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημα που του μετέφερα τόσο σε συνάντησή μας στο γραφείο του, όσο και ερώτησή μου στη Βουλή.


Η Κυβέρνηση αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά συνεπής συμπαραστάτης της Λευκάδας στην πορεία της για ανάπτυξη και για μια καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες», αναφέρει  ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς.

kavadas

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Είναι ντροπή σταματά το έργο, φεύγουν τα μηχανήματα, γιατί το Κράτος χρωστάει 3.000.000 στον Άκτωρ, μετά από διαμαρτυρίες έρχεται υπόσχεση, ότι βρέθηκε το ποσό για το έργο, που έπρεπε να έχει ήδη παραδοθεί, ένα έργο για ασφαλή οδήγηση προς την Λευκάδα.
    Κατάντια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button