Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διοικητική παραλαβή του Κέντρου Υγείας Μύτικα από την 6η Υ.ΠΕ.

Σήμερα στις 11 το πρωί, κλιμάκιο από την Τεχνική Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ παραλαμβάνει διοικητικά το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα μετά το υπ’ αρ. πρ. 4553/26-06-2020 έγγραφο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσκαλούσε την 6η Υ.ΠΕ να εκκινήσει η διαδικασία.

Επίσης με το υπ’ αρ. πρ. 3891/10-06-2020 έγγραφο, από τον Δήμο ορίστηκε εκπρόσωπος για την σημερινή διοικητική παραλαβή ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας.

Η διοικητική παραλαβή μέχρι τώρα από την 6η Υ.ΠΕ. δεν είχε γίνει και η νέα δημοτική αρχή εξ αρχής το είχε επισημάνει και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε.

Μεγάλος στόχος της νέας δημοτικής αρχής και του νέου Δημάρχου γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας, την 6η Υ.ΠΕ, το Υπουργείο Υγείας και την βοήθεια ενεργών πολιτών, το βαλτωμένο και παρατημένο στην τύχη του επί πολλά χρόνια Κ.Υ. Μύτικα, να μπει σε πορεία ανοίγματος και λειτουργίας στη θητεία του και να έρθει να βοηθήσει στον τομέα της υγείας της περιοχής των οικισμών της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της 6ης Υ.ΠΕ.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button