ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

H Δημ.ΤO Μεσολογγίου της ΝΔ συγχαίρει τον Παναγιώτη Τσιχριτζή

Με ανακοίνωση της η Δημ. Τ. Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει Παναγιώτη Τσιχριτζή για την ανάληψη της προεδρίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και του εύχεται καλή και εποικοδομητική θητεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας και τα μέλη συγχαίρουν τον κύριο Παναγιώτη Τσιχριτζή για την ανάληψη της προεδρίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση της η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για επιβράβευση του κυρίου Τσιχριτζή καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην Αιτωλοακαρνανια και ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα με τις διεκδικήσεις του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανιας.

Ένας άνθρωπος με αρχές, αξίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει είναι παράδειγμα προς μίμηση για την γενιά μας και όλους γενικότερα ο κύριος Τσιχριτζής αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας.
Κλείνοντας την ανακοίνωση της η ΔΗΜ.Τ.Ο εύχεται καλή και επικοδομητικη θητεία στον κύριο Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Κοντομήτσος Λάμπρος

Και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button