ΕξελίξειςΠολιτική

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αμφιλοχίας: Να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τα μέλη για να συμμετέχουν στις εσωκομματικές

po-kalpi

Ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Αμφιλοχίας με την οποία ενημερώνει τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή πως πρέπει να καταβάλουν την ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές. Συγκεκριμένα:

Ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 13η Μαΐου 2018, ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018. Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως εκλογείς είτε ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση.
Ειδικότερα, διευκρινίζονται τα εξής:

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

• Όσα μέλη του Κόμματος έχουν καταβάλει ήδη την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και έχουν λάβει την κάρτα μέλους, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
• Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους,
α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας, ή
β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.
Υπενθυμίζεται ότι, η ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018 ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα ευρώ (12,00€), ενώ υπάρχει η δυνατότητα καταβολής συνδρομής για δύο (2) έτη, συνολικού ύψους είκοσι δύο ευρώ (22,00 €) και για τρία (3) έτη, συνολικού ύψους τριάντα ευρώ (30,00 €).

Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, για τα όργανα του κόμματος να απευθυνθούν στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας. Στο παρακάτω site, θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, για την κάρτα μέλους αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας. https://ndamfiloxias.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button