Αυτοδιοίκηση

Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 7 μ.μ. . Ένα από τα βασικά θέματα η ανάπλαση των περιμετρικών οδών του πάρκου

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.     Αποδοχή χρηματοδότησης για το έργο: «Ανάπλαση – ανακατασκευή περιμετρικών οδών Παπαστρατείου Πάρκου Αγρινίου».

2.     Έγκριση υποβολής πρότασης στην πρόσκληση του ΥΠΕΚΑ με κωδικό 20/2013 του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική αναζωογόνηση 2012-2015» και έγκριση μελέτης, με τίτλο: «Κατασκευή πεζόδρομου μεταξύ των Ο.Τ. 274 & Ο.Τ. 274 Α» και «Προμήθεια οργάνων για την Διαμόρφωση Παιδικών Χαρών».

3.     Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Αναβάθμιση συστημάτων συγκομιδής απορριμμάτων» και υποβολή πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική αναζωογόνηση 2012-2015».

4.     Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Αναβάθμιση συστημάτων δημοτικού φωτισμού με αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με νέα τύπου LED» και υποβολή πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική αναζωογόνηση 2012-2015».

5.     Έγκριση υποβολής αιτήματος για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο της μελέτης με τίτλο:  «Οριοθέτηση ρεμάτων και σχετικές τροποποιήσεις σχεδίου πόλης στις περιοχές επεκτάσεων Δήμου Αγρινίου».

6.     Παραλαβή μελέτης: «Οριοθέτηση ρεμάτων και σχετικές τροποποιήσεις σχεδίου πόλης στις περιοχές επεκτάσεων Δήμου Αγρινίου».

7.     Οριοθέτηση χειμάρρου Ζέρβα στη θέση «ΚΑΛΙΑΝΕΣΙ» Τ.Κ. Πεντακόρφου Δ.Ε. Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου.

8.     Έγκριση της Μελέτης με τίτλο: «Προστασία και αναβάθμιση παραλίμνιας περιοχής στη θέση “Κουβελόρεμα” της Τ.Κ. Παραβόλας, Δήμου Αγρινίου» και υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Φυσικό Περιβάλλον 2013» του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.).

9.     Έγκριση  1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου:  «Αποκατάσταση Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας, Αρακύνθου, Θεστιέων και Παραβόλας Δήμου Αγρινίου».

10.   Έγκριση  1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου:  «Ασφαλτοστρώσεις –τσιμεντοστρώσεις –συντηρήσεις δρόμων Δ.Ε. Μακρυνείας»  Δήμου Αγρινίου.

11.  Έγκριση  2ου  ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Aνακατασκευές –ασφαλτοστρώσεις –συντηρήσεις οδών σχεδίου πόλης Αγρινίου».

12.   Έγκριση  3ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου:  «Ανέγερση ΚΑΠΗ Τ.Δ. Αγίου Κωνσταντίνου».

13.  Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αγρινίου  έτους 2013.

14.  Αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του Δήμου Αγρινίου έτους 2013.

15.  Έγκριση της ανάθεσης της εργασίας: «Εργασίες Υδρομέτρησης  και αντικατάστασης Υδρομετρητών Δημοτικών ενοτήτων Στράτου, Νεάπολης, Μακρυνείας, Αρακύνθου, Παναιτωλικού και Παρακαμπυλίων».

16.  Έγκριση της ανάθεσης της εργασίας: «Επισκευή – Συντήρηση – Αναβάθμιση Αντλιοστασίων».

17.  Έγκριση διενέργειας διαφόρων προμηθειών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου.

18.  Καθορισμός τιμής μονάδος για αποζημίωση επικειμένων στην φερόμενη ιδιοκτησία Τραγούδα Βασιλικής  που βρίσκεται στο Ο.Τ. Γ1188 , με κτηματολ. αριθμό 020811 , στην Επέκταση σχεδίου πόλης Αγρινίου 1991.

19.  Καθορισμός τιμής μονάδας για την προσκύρωση Δημοτικής έκτασης σε εφαρμογή της 5/2012 Διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής, στο Ο.Τ. Γ 782 του σχεδίου πόλης Αγρινίου (Αη Βασιλιώτικα).

20.  Καθορισμός τιμής μονάδος για την προσκύρωση καταργηθέντος κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ. 23 Δ.Δ. Νέας Αβώρανης Δ. Αγρινίου προς εφαρμογή οικοδομικής γραμμής στην ιδιοκτησία Αρετής Σωκράτη Κυλάφη.

21.  Καθορισμός τιμής μονάδος για αποζημίωση επικειμένων που αφορούν την περιοχή του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης  στις περιοχές Γκένοβα, Κοκκινοπύλια και Μεσαία Ζώνη της πόλης του Αγρινίου» για την ανάγκη κατασκευής δικτύων  ύδρευσης στην Επέκταση του σχεδίου πόλης Αγρινίου από  την Δ.Ε.Υ.Α.Α.(σύμφωνα με το με αριθμό 1746/1-4-2013 έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Αγρινίου).

22.  Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων –Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Αγρινίου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  με τίτλο: «Έρευνα και μελέτη Αποκατάστασης-Αναστήλωσης  Αρχαίου Θεάτρου Στράτου».  

23.  Τροποποίηση της αριθμ. 281/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού για τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ.

24.  Διαγραφή χρηματικού καταλόγου ύδρευσης.

25.  Επιστροφή ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού από παράβαση Κ.Ο.Κ.

26.  Χορήγηση αδειών λαϊκών αγορών σε παραγωγούς.

27.  Οικονομική ενίσχυση οικονομικά αδυνατούντων κατοίκων.

28.  Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για διοργάνωση εκδηλώσεων.

29.  Αιτήσεις, έγγραφα, αναφορές.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button