ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου: Σοκολάτες, σφαλιάρες και Σπαλιάρες!

Πολλά και ενδιαφέροντα είχε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο Αγρίνιο, μερικά και αρκετά ευτράπελα. Πρώτα και κύρια, η ώρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη και οι περισσότεροι ήταν κουρασμένοι, χωρίς σιέστα αλλά και νηστικοί.

Οπότε την λύση ανέλαβε να την δώσει η Χριστίνα Σταρακά η οποία, βγαίνοντας εκτός συμβουλίου για κάποια προσωπική δουλειά, γύρισε με μια σακούλα με… σοκολάτες και άρχισε να μοιράζει σε δημοτικούς συμβούλους αλλά και στο προεδρείο! Εντύπωση πάντως έκανε ότι σε πρώτον από όλους έδωσε στον Τίμο Παπανικολάου, για να τον γλυκάνει όπως είπε.

Ενέργεια πάντως που δεν την άφησε ασχολίαστη ο Σταύρος Καμμένος επισημαίνοντας πως ο Τ. Παπανικολάου όλο λέει για συνεργασίες των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης αλλά εκείνος πήρε πρώτος σοκολάτα… Ευχάριστα όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι πως εκεί κατά τις 5 το απόγευμα άπαντες ήταν στα πρόθυρα… υπογλυκαιμίας!

Αρκετή πλάκα έγινε και με την ρίμα μεταξύ Σπαλιάρα και… σφαλιάρας που ανέφερε ο κ. Καμμένος. Νομίζοντας ότι ο δήμαρχος Αγρινίου είχε παραστεί σε εκδήλωση με τον διάσημο(;) τηλεαστέρα του είπε «καλές οι συναντήσεις με τον Σπαλιάρα αλλά όσα γίνονται με την ΔΕΥΑΑ είναι η… σφαλιάρα», για να του απαντήσει ο Γ. Παπαναστασίου πως δεν είχε πάει στην εκδήλωση με τον Σπαλιάρα και πως η… σφαλιάρα είναι οι τιμές του νερού στο Αγρίνιο που είναι πιο φτηνές από Μεσολόγγι, Πάτρα και Αθήνα.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close